2015. május 8., péntek

Aktív habos mosó

Téged is vár a Szele Mosó ! Aktív habos technológia. Egyedülálló mosótechnológia Prémium, átlagon felüli tisztítóhatással és extra habzással. Egyedülálló aktív habos (Foam Wash) technológia prémium, átlagon felüli tisztítóhatással és extra habzással.


Az aktív habos technológia 1-osan biztonságos, amiért a vegyszer beszállítónk vállalja a felelősséget. Az elmúlt néhány évben több ezer! Kamion mosó Kamionok, transzporterek, gépjármű szerelvények, egyéb tehergépkocsik, buszok kézi, gépi, aktív habos , samponos külső mosása, belső rakterek. Amennyiben elégedettek voltatok az általunk nyújtott szolgáltatással várunk benneteket az Alkotás utca 22. Habgenerális Autómosónkban!


Amiben különbözünk a többi kefés mosótól: Nálunk a meleg lágyvizes aktív habos áztatás és az azt követő magasnyomású mosás minden mosási program része, így biztosan nem kerülnek nagyobb szennyeződések a kefékbe. Az érintésmentes technológiánál használt vegyszerek garantálják a tökéletes szennyoldást. Kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön által igényelt időpont nem automatikusan visszaigazolt. Munkatársaink minden foglalást személyesen mérlegelnek és hagynak jóvá. An oil change can really change your mood.


Kézi autómosó Siófokon a Béri Balogh Ádám utcában egész évben! Kedvezményes mosási programok Személygékocsi Kis Közép Nagy Jepp-Furgon, Kisteher Mikrobusz, Nagyteher Bronz külső előmosás aktív habbal szárazolás üvegfelületek cseppmentesítése 2. A kiegészítő programként rendelhető hablándzsa felszereltség beépítésével egy olyan aktív habos előmosó program kerülhet beépítésre, amely a vásárlók széles csoportja által lett méltán közkedvelt. A FOAM JETWASH autómosó mosó beállásai tartalmaznak egy mosó lándzsát, valamint egy speciális kivitelű habosító lándzsát, ami rendkívül gyorsan jó minőségű vegyszerhabot képes kijuttatni.


Southern Car Park - Kézi Autómosó. Az autómosónk Debrecen belvárosában a Kishegyesi úti TESCO közelében, a MOL benzinkút mellett található a Segner téren. Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak. AKTÍV HABOS ELŐMOSÁS = KARCMENTES RAGYOGÁS! A legmodernebb autómosó technológia előnye: -az aktív hab nem csak látványát tekintve feltűnő, segítségével érintés nélkül érhetjük el a ragyogó tisztaságot.


Reviews Alapos, korrekt munkát végeztek a. Az Autó Mosó Klub Intercontinentálban először járművünk külsejét veszik kezelésbe és kényeztetik aktív habbal, majd pedig viaszozással szépítgetik meg, de egyúttal belseje is megtisztul. A kárpitfrissítésnek köszönhetően újra friss levegő lengi majd be autód belsejét is. Partnereinek garantálni tudjuk a tiszta, fertőtlenített rakfelületet. Mivel a fertőtlenítés a Polgár Kamionmosóban alkalmazott technológiába illeszkedik, flottaszerződés esetén a normál, aktív habos tisztítás részeként, az alapmosás árában kérhető. Tisztítás és fertőtlenítés egyben, ugyanazon az áron!


A fent említett áraink bruttó árak, tartalmazzák a külső-belső takarítást, aktív habos előmosással, a bogármentesítéssel, a nanotechnológiás viaszolással, felni- és gumiápolással, valamint belső műanyag ápolással! Kiváló minőség, verhetetlen árakon! Szeretne egy megbízható befektetést, amely kevés időráfordítással termeli Önnek a pénzt? Ehrle magasnyomású mosó , minősített EHRLE autómosó.


Az általános kézi autómosó mellett autókozmetika is működik telephelyünkön, így a külső-belső takarítás után akár vaxolással, kárpittisztítással és felnitisztítással is várjuk a Ferencvárosiakat. Beton kockakő mosó készítmény 1L. Magasnyomású mosók, Szerszámok, Samel. Lehetőség van arra,hogy az ügyfél nálunk hagyja a mosás erejéig a gépjárművet,de felelőséget csak az esetlegesen mosásnál fellépő kárér vállalunk a parkolóban történő sérülésekért nem ! A mosó kamerarendszerrel van ellátva a felvételt egy napig tároljuk utána töröljük!


Bejelentkezés: Zalaegerszeg, Erdész u. A meleg vizes magasnyomású mosással megvédi járművét a dörzsöléssel okozott károktól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések