2015. május 29., péntek

Fiatal gazda támogatás 2019

Silling Imre Gergő vagyok egyéni vállalkozó. A támogatási összeg fennmaradó -ának lehívására külön. Szüleimmel és nagyszüleimmel több tíz éve foglalkozunk tormatermeléssel. A Gordius Solution Tender kft. Az új pályázat büdzséje 3milliárd forint, ami tízszerese az előző fiatal gazda támogatásokhoz képest.


Ezzel szemben a év alattiak aránya csupán alig százalék, ez is mutatja, hogy sajnos nem zajlik megfelelő ütemben a generációváltás, elöregszik a gazda társadalom. Találd meg a számodra megfelelő pályázatot és bízd profikra a megírását. Fiatal gazda pályázók, figyelem! Pályázatírás szolgáltatásaink segítségével a támogatás elnyerésén túl a támogatási összeg lehívásáról is gondoskodunk: alapjogosultság-ellenőrzéssel egybekötött. A kapott támogatás beleszámít az alanyi adómentes értékhatárba szja és kata adózás esetén?


A jelenlegi fiatal gazda pályázati kiírás megengedi, hogy a pályázó katát válasszon, viszont a pályázatkiíró előírása szerint ez esetben is tételesen vezetnie kell a költségeit. Nagyon sok olyan ember kap esélyt az új fiatal gazda pályázattal, akinek idáig alapvetően nem volt esélye nyerni, vagy be sem tudta nyújtani a támogatási kérelmet. Az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A később megjelent fiatal gazda jogszabályok azonban már nem ennyire szigorúak, de a mulasztó termelőknek azok alapján is szankciókra kell számítaniuk. A Miniszterelnökség a könnyítések érdekében vizsgálja a jogszabály-módosítási lehetőségeket, de egyelőre nem tudni, konkrétan milyen változtatásokról lehet szó.


Fiatal gazda támogatás 2019

A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás ” című (VP2-.1-kódszámú) felhívás legfrissebb módosítása, amely a beadott pályázatok üzemméret számításának módját érinti. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Társadalmi egyeztetésen a fiatal gazda támogatás.


A szekszárdi agrár szakképző intézmény is helyet ad a továbbiakban a rendezvényeknek. EUR nyerhető el mezőgazdasági tevékenység beindításához. Pedig ekkor már a legkisebb elmaradás is száz százalékos büntetést vonhat maga után, amely az addig felvett teljes fiatal gazda támogatás visszafizetését jelentheti. Kalkulátorok A-tól Z-ig.


Előfizetőink saját eredményeiket elmenthetik, könnyedén kinyomtathatják. Szerintem nem lesz gond a korábbi területalapú támogatás , de ez csak vélemény, konkrét információt csak pár hónap múlva tudunk mondani. Nagyon népszerű, és sokan éltek eddig a fiatal gazda pályázattal. Ami több konferencián is elhangzott (inkább tájékoztatás céllal, mintsem fix adat a következő kiírásból), hogy nem fogják megemelni az igénylehető támogatás összegét, tehát marad a 40.


Szintén inkább irányelvként lehet tudni azt is, hogy. Az agrárkamara elnöke szerint a fiatal gazdálkodók boldogulását több támogatás is segítette, példaként említette többek között a vidékfejlesztési programot és a Földet a gazdáknak programot, utóbbinál a földtulajdont szerző ezer magyar földműves százaléka év alatti fiatal gazda volt. Nagy István miniszter nyitja meg. Magyar Államkincstár kellő időben, a szokásos módon fog tájékoztatást adni.


Fiatal gazda támogatás 2019

Három pályázatot adtam be tavaly: a testvérem és magam nevében egy-egy fiatal gazda pályázatot írtam, illetve elkészítettem a gazdaságátadási támogatás pályázatát is. A kérelmek elbírálása nap helyett egészen szeptemberig elhúzódott, de végül mindhárom pályázat nyert. Egyedülálló módon az első részlet a nagyobb.


Háromezer fiatal gazda induló támogatási pályázatának tartalmi értékelése jelenleg már „véghajrában” zajlik, és várhatóan március 31-ig a döntés is megszületik. A fiatal gazdák így már akár az indulásnál megkaphatják az elnyert összeg -át. Fejenként ezer euró odaítéléséről van szó. Országos mezőgazdasági szakfolyóirat Hírlevél.


Tudom, hogy üzleti tervet kell készíteni, de az új kiírás alapján ezt le is fogják ellenőrizni? Mi történt, amióta legutóbb nálunk járt. Rendszeres látogatóként ezekre az ikonokra kattintva megtalálja a legutóbbi itt járta óta keletkezett cikkeinket, a közelgő eseményeket, vagy előfizetőnkként az Önnek szóló személyes üzenetek listáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések