2015. május 4., hétfő

Nap jegy kiszámítása

A Nap jeggyel ellentétben, ami szellemed irányultságát jelöli, az aszcendens az a külső ruha, viselet amit magadra öltesz és kifelé magadról. Dátumérték hozzáadása esetén a kezdõ dátumhoz hozzáadni kívánt idõegység a fenti mezõkbe írandó. A kalkulátor nemcsak hozzáadni, hanem kivonni is tud dátumértéket a kezdõ dátumból. Tüzes Nap -jegyed szerencsére teljes mértékben kézben tartja érzelmeidet, így azok nem forgatják fel és teszik tönkre életedet. Bármilyen keserűségek érjenek is a magánéletben, Oroszlán-büszkeséged nem engedi, hogy ezt bárki illetéktelen észre vegye az arcodon.


Lássunk egy ismert embert. Az előző lépéseken végighaladva látjuk, hogy a mérleg a tökéletes egyensúly és szépség jegyében született (a szóban forgó személy Rudolf Nurejev). Mivel az Ikrek kettős jegy , az itt tartózkodó Vénusz is kétféle érzelmeket ébreszt: részben úgy érzi, hogy mindenkihez tartozik, mindenkit meg kell hódítania, másrészt viszont felül akar emelkedni a hétköznapokon, és valami elvont eszményi kapcsolatra vágyik. Számítsd ki Hold-jegye és segítségével váltsd valóra álmaid!


A Hold állandó körforgásával minden titkos vágyadat felszínre hozza. Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország. Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket.


Egyéb adatokat a program automatikusan generál. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Add meg születésed idõpontját!


Születésünk pontos ideje (óra, perc) és helye határozza meg, hogy melyik jegy az aszcendensünk. Az ekliptika Föld körüli, órás forgásából adódóan körülbelül óránként váltják egymást a jegyek. A Nap - és Holdketle, szürkületi időpontok bármely földrajzi helyre c. Nap polgári, csillagászat és tengerészeti szürkületi időpontjait, azaz a különböző naplemente időpontokat lehet kiszámítani bármely földrajzi helyre. A legtöbb ember horoszkópjában vagy a Nap jegy, vagy az Aszcendens jegye a domináns, így a „rejtett” viselkedési mintákat is azoknak megfelelően hozza a horoszkóp tulajdonosa. A percre pontos születési időpontra és a születési hely minél pontosabb földrajzi koordinátáira van szükség hozzá.


Amikor két Nap - jegy között négy jegy az eltérés, azaz 1fok, azokat az asztrológia trigon csillagállásnak nevezi, más szóval, azonosak az elemeik. Az energiaátadás könnyen és zökkenőmentesen zajlik. Az aszcendens kiszámítása bonyolult matematikai módszerrel történik.


Amennyiben a naptárkereten – az előző fejezetben leírtak szerint – megkeressük, hogy bizonyos időpontban melyik állatövi jegy hányadik fokán tartózkodik a Nap , akkor a glóbuszra rajzolt ekliptikán ezt megkeresve meghatározhatjuk, hogy melyik földrajzi szélességi kör fölött delel az adott napon zenitben a Nap. Nap jegy és Aszcendens kombinációk Milyen az igazi személyiséged? A születésnapo ami a Nap jegyedet, és a születési órá ami az Aszcendensedet határozza meg, együttesen adja azt a személyiséget, amit megélsz és kifelé mutatsz.


Nap jegy kiszámítása

Nem kérdezel, nem keresel, hanem biztos vagy abban, hogy te már teljesítetted földi feladataidat. Ez a jel nem marad mozdulatlan, naponként ugyan csak egyszer változik, de állandó mozgásban van, mint az egész Univerzum. A hagyományos csillagjegyek a napjegyek, azaz azt mutatják, hogy a Nap melyik jegyben állt a születéskor.


A funkciója tulajdonképpen az, hogy tovább árnyalja a napjegy által meghatározott személyiségjegyeket. A védikus horoszkópban lévő aszcendens nagyon jól példázza személyiségünket. Debrecziner Gourmet Fesztivál - 2. A Pedagógia Programban kell szerepeltetni, hogy a jegy beírásának dátuma mire vonatkozik (pl. egy dolgozat vagy felelés esetében értelemszerűen a dolgozatírás vagy felelés napja vagy egy projektmunka esetében pl. a projekt leadásának napja). A KRÉTA rendszerben a naplóvezetés ill.


Nap jegy kiszámítása

Nap a Nyilasban Nap a Nyilasban: Ideái és eszméi vezérlik, energiájáit is belőlük, illetve a tanulásból, utazásokból, erkölcsi és etikai törvényekből nyeri. Képes saját lelkesedését másokra is átragasztani, könnyen motiválja környezetét, de a tettek helyett inkább az elvek embere, a gyakorlati kivitelezés nem az erőssége. RÁK jegy BIKA aszcendenssel.


E két jegy találkozása hozza a nagy művészeket: érzékenység, képzelőerő, alkotókészség szerencsésen ötvöződik a kifejező erővel. Vénusz bolygó segítségével képesek kilábalni az élet minden buktatójából. Az adott helyen és pillanatban a keleti égbolton éppen felkelő pont, állatövi jegy fokával és percével megadva vagy grafikusan ábrázolva.


Kérlek, az oldalra csak olyan linket ajánlj, amely szoros kapcsolatban áll az aszcendenssel, a meghatározásával, leírásaival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések