2015. május 26., kedd

Albérlet dunaharaszti magánszemélytől

Albérlet dunaharaszti magánszemélytől

Havonta több millióan választják az ingatlan. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Kiadó lakások, házak és szobák az összes nagyvárosban. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted!


Elrendezése: előszoba, am. Dunaharaszti alsóvárosában, lakásos társasházban kiadó tetőtéri lakás. A lakáshoz zárt udvaron autó részére beálló tartozik. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. ALBÉRLETet keres Budapesten?


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Ha albérletre van szüksége, nálunk megtalálja.


Egy szoba amerikai konyha , kis rezsi. Kiadó monoron szobás olcsó albérlet azonnal költözhető Kiadó monor frekventált részén egy részben bútorozott, részben gépesített, tágas, szobás (külön bejáratú) albérlet. Ingatlanirodák, tanácsadás.


Frissen festett, tágas, világos lakás, mely azonnal költözhető. Szállás dolgozók részére! Bevásárlási lehetőség kb. Spar, Penny és egyéb üzletekben. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Gyálon ,közvetlen Budapest határán eladó egy 7nm telken lévő nm ház amelyre költeni kell dolgozni kell rajta sokat és sokat. Szigetelve van 5cm nikecellel. Széles utcafront méter a telek sarkában van a ház így nagy terület szabad. Pest megyei kiadó lakás, albérlet.


A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Modern, térképes keresőnk segít Önnek a legjobb lakások és házak felkutatásában.


Teljesen felszerelt azonnal költözhető fő részére. Családbarát környéken családbarát lakás a XXIII. KAUCIÓ MEGÁLLAPODÁS SZERINT! Egy nagy illetve egy kisebb méretű szobával rendelkező ingatlan világos helyiségekkel,szépen berendezett állapotban kerül kiadásra.


Gyermekkel is költözhető,kis család számára is ideális lehet. Alacsony rezsiköltséggel,kellemes tiszta környezetben. A csepeli munkalehetőségeken kívül június 30-tól megnyitjuk a nagy albérlet keresőt. Ha ön tud kiadó albérletről, ami nincs a listában, írja meg nekünk a Csepel.


Több tucat friss, ellenőrzött kiadó Szoba ( albérlet ) hirdetés: kiadó m2-es jó köztes emelet. Albérletet, kiadó lákást keresel a 23. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten.


Albérlet dunaharaszti magánszemélytől

Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések