2015. május 12., kedd

Android reklámmentesítés

Itt két lehetőségünk van: ha van QR-kód olvasó a telefonunkon (pl. QR Droid ), akkor azzal rögtön a telefonra tölthető az APK, és a 3. Download gombot kell megnyomni. Az online mód egyelőre a tesztelési fázisban van, így még REKLÁMMENTES.


Twenty-some of the popular card game, mobile application forms. Android : Adblock Plus a Firefoxhoz Aki nem akarja az összes appban letiltani a reklámokat az Adblock Plusszal, és elegendő számára, ha internetezés közben megszabadul a reklámoktól, nem kell mást tennie, mint hogy androidos eszközén például a Firefoxot (vagy más, az Adblock Plus által támogatott programot) használja. Kedves hozzáértő barátaim!


Azt kérdezném tőletek,van-e lehetőség a reklámok megszüntetésére a gépemen? Akárhova kattintok,állandóan felugrálnak,mozognak,most már hangot is adnak,eltakarják a képernyőt. Van lehetőség megszüntetni,vagy legalábbis csökkenteni a reklámokat a gépemen?


Android reklámmentesítés

Fontos újdonságokat jelentett be a Gaming, amelyek nagy mértékben növelhetik az esélyeit a Twitch hegemóniájának megtörésére. A szolgáltatás hivatalos blogján megjelent bejegyzés szerint a nézőknek hamarosan lehetőségük nyílik majd a reklámmentesítésre: az előfizetés havi dollárba fog kerülni, a pénz java a streamelők zsebében fog landolni. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! , ha beütöd az alábbi kódot.


A legjobban talán így lehetne jellemezni a Spil Games játéksorozatát. Mai cikkünkből kiderül, hogy mi ennyire jó a Troll Face Quest játékokban, és higgyétek el, ez még a hardcore kalandjáték-rajongókat is meg fogja izzasztani! I varje del anges rekommenderade förstahandsval och i terapiråden finns förslag på andrahandsval. A reklámmentesítés továbbra is működik, nekem kb. Magyar cím volt megadva az Amazon.


Arasorn: Ha az mp4-re gondolsz, akkor az szándékos. A fájlmegosztó oldalak csak bizonyos méret után adják a letöltés után a pontot. Ez a korlát általában 10M.


This feature is not available right now. Please try again later. A win használókat szeretném kérdezni , mit csinálnak ,hogy a tolakodó reklámok és felugró ablakok eltűnjenek ,szerintem ez az egyik legnagyobb probléma a win -nél én a Firefox,és az edge valamint néha használom az Explorert is de ugyan az a probléma jönnek a reklámok bár mit is csinálok hiszen van reklám mentesítő a firefoxban és ettől függetlenül. Adblock Fast blocks ads in the Samsung Internet browser, version 4. This is the default browser on most Samsung devices. GitHub is home to over million developers working together to host and review code, manage projects, and build software together.


Use Git or checkout with SVN using the web URL. Launching GitHub Desktop. If nothing happens, download GitHub Desktop and try again. Sign in to like videos, comment, and subscribe.


Saját apróhirdető rendszer egyszerűen, percek alatt, ingyen. Rendszerünk segítségével percek alatt létrehozhatja saját apróhirdető rendszerét, ami saját honlap, bemutatkozási lehetőség is lehet egyben. P2P, Desktop Linux és Android verzió érdekelne, természetesen titkosított csatornán történő kommunikáció, fájlküldés, chat. Hanghívás és videóhívás nem fontos. A fenti lebego uzeneteket ugy tudod kikapcsolni, ha jon uzenet, fentrol lehuzo ott lesz az uzenet a panelon, ott elhuzod jobbrol balra es ott a beallitasikonra nyomsz es ott kikapcsolhato.


Android reklámmentesítés

Az android már nem akkora újdonság mint éve, és extra programokkal se nagyon találkozok. Felhasználó lettem, talán egy kis időnkénti extra érdeklődéssel. Azt hiszem, mostanában nem fog veszett sűrűn frissülni a blog, de ha van valami ami tetszik, arról majd írok.


KitKat rendszer fut, azon pedig a Huawei igen egyedire szabott Emotion UI 2. A launcherhez gyárilag jár témázhatóság, lock screen gyorshívók, widgetek, toggle ikonok és még számos más apróság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések