2015. május 22., péntek

Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

A Penta Unió Oktatási Centrum és Vizsgaközpont immár éve folytat pénzügyi - számviteli ügyintéző képzést és szervezi meg a képzésben résztvevők szakmai vizsgáit. A képzésben való részvétel feltétele: érettségi vizsga. Az EFEB pénzügyi - számviteli ügyintéző tanfolyam elvégzésével szerzett bizonyítványa láttán munkaadója, vagy megbízója biztos lesz abban, hogy Ön alapos tudás birtokában van.


OKJ -s bizonyítványa mellé nemzetközileg elismert EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt igényelhet angol, német, francia vagy spanyol nyelven. Kisebb vállalkozásban a pénzügyi és a számviteli feladatok ritkán választhatók el, nagyobb cégeknél azonban külön pénzügyi és külön számviteli feladatokat kell elvégezni. Minden vállalkozás számára fontos, hogy pénzügyei átláthatók legyenek. A tendenciák figyelmen kívül hagyása és a likviditási kérdések rossz kezelése ugyanis még egy jól működő céget is megrengethet. Mert a pénzügyi - számviteli ügyintéző Magyarországon igen keresett szakember, OKJ -s képzésünk elvégzését követően bármely magyarországi munkahelyen elismert szakmai végzettséggel pályázhatsz.


Mert minden képzésünknél részletfizetési lehetőséget biztosítunk! Igény esetén kérhető Europass bizonyítvány is. Záróvizsga lehetőség évente, a minisztérium által meghatározott hónapokban és napon lehetséges, amiről időben tájékoztatást adunk. Ezt a képzési formát azoknak ajánljuk, akik már most tudják, hogy dolgozni fognak, esetleg elkezdik az egyetemet, és azzal párhuzamosan szeretnék a szakképesítést megszerezni, vagy bármi.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Modern környezetben, hétvégi és esti csoportokkal, tapasztalt szakoktatókkal vár a Centrum Oktatóközpont! Felnőttképzés, OKJ tanfolyamok, Közgazdaság (pénzügy, számvitel, adózás) kategóriában induló tanfolyamok, kedvezményes képzések, országszerte, több. A vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve a pénzállomány-változással összefüggő. Pénzügyi -számvitel ügyintéző képzés. Cafe Music BGM channel 2watching.


A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. A pénzügyi -, számviteli ügyintéző esti képzés elméleti is gyakorlati ismereteket is nyújt, de nem kapcsolódik hozzá irányított szakmai gyakorlat. Mit csinál egy pénzügyi - számviteli ügyintéző ? Neked találták ki a pénzügyi - számviteli ügyintéző szakképesítést, ha: - gazdasági területen szeretnél munkát vállalni, saját vállalkozásba szeretnél kezdeni - gazdasági felsőoktatásban szeretnél továbbtanulni - mérlegképes könyvelő szeretnél lenni - ha nem tudsz még dönteni a sorsod felől, biztonságképpen szerezhetsz év alatt egy, az állam által elismert.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Mérlegképes könyvelő tanfolyam, mérlegképes könyvelő. Tanfolyam jelentkezés feltételei. A pénzügyi - számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok önálló elvégzésére.


A szakképzési centrum fő feladatként szakiskolai és szakközépiskolai nevelést-oktatást, HÍD programok keretében folyó képzést folytat, esti , levelező formájú felnőttoktatást, valamint kollégiumi nevelést is ellát. Főkönyvi és analitikus nyilvántartásokat vezet, költségelszámolásokban, leltározásokban és ezekkel kapcsolatos tevékenységek elvégzésében vesz részt. A világot a pénz mozgatja, egy cégnél pedig a pénzügyi - számviteli ügyintéző mozgatja a pénzeket.


Ha érdekel a szakma, jelentkezz ingyenes OKJ tanfolyamunkra! Akik pénzügyi - számviteli ügyintéző OKJ -s tanfolyamot végeztek fórum, vélemény és hozzászólás. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Az adótanácsadó a vállalkozások, egyéb szervezetek, magánszemélyek adóival, adójellegű kötelezettségeivel, költségvetési támogatásával kapcsolatos, rendszeresen ismétlődő vagy eseti feladatokra és ügyletekre vonatkozó tanácsadói, ellenőrzési munkát végez. A záróvizsga két, nem egymást követő hétköznapi napot vesz igénybe, kezdés mindkét nap órakor.


Jelentkezési lap letöltése itt. A Székesfehérvári Szakképzési Centrum I. A szakmai képzés országosan elérhető távoktatásban, kedvező áron, részletfizetéssel. OKJ szakképzéseket szervez. Tehát, ha iskolarendszerű OKJ -s képzésen eszel részt, esti tagozaton is jár a családi pótlék éves korig.


Pénzügyi számviteli ügyintéző okj esti

Fontos tudni, hogy ha a gyermek már nem tanköteles korú, nem folyósítják automatikusan a juttatást tovább, akkor sem, ha valamelyik köznevelési intézmény tanulója. A folyósításhoz igazolni kell a tanulói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések