2015. május 21., csütörtök

Logitech billentyűzet

Logitech billentyűzet

Látogasson el a Logitech webhelyre és találja meg a számítógépes billentyűzet -egér párosokat, amelyek a tökéletes egyvelegét kínálják a stílusnak, funkcióknak és kedves árnak munkájához és életviteléhez. Find the largest selection of Logitech Products. Official Online Store with exclusive deals. for our newsletter.


A Logitech G játékhoz tervezett billentyűzetek versenyzésre születtek. G9Orion Spark, G7játékhoz tervezett mechanikus billentyűzet , Gjátékhoz tervezett kiegészítő billentyűzet és még több termék. Amikor ezentúl az egér kurzora egyik gépről a másikra vált, a billentyűzet szintén átkapcsolódik automatikusan. Logitech G2gaming keyboard with spill-resistant design, programmable RGB lighting, and performance-tuned anti-ghosting is designed to enhance game play while keeping you comfortable. Legyen az különálló vagy tokba épített, egy Bluetooth-technológiájú vezeték nélküli billentyűzet egy táblagép rugalmasságát biztosítja egy laptop funkcionalitásával.


Hivatalos online áruház exkluzív ajánlatokkal. Vásároljon online most! Pénzvisszafizetési garancia. Tekintsd meg a termék információit.


Logitech billentyűzet

First Place to Get the Latest Logitech Products. Image credit: Logitech ) As a wireless mechanical gaming keyboar the G9nails almost every feature perfectly. The G2gaming keyboard features Logitech G Mech-Dome keys that are specially tuned to deliver a superior tactile response and overall performance profile similar to a mechanical keyboard. Mech-Dome keys are full height, deliver a full 4mm travel distance, 50g actuation force, and a quiet sound operation.


Please try again later. Billentyűzet Logitech rendelésedet hétköznapokon napon belül kiszállítjuk. Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül. A termék energiatakarékos: egyetlen feltöltéssel akár hónapig használható.


Segítünk a választásban. Márkák széles választéka Logitech , Genius, CONNECT IT és sok más. A billentyűzet készülhetne kicsit minőségibb műanyagból.


Az egér pontos, kellemes fogású, sima felületen is jól megy. Méretre kicsit kisebb a szokásosnál, de hamar meg lehet szokni. With an annual turnover of $1. Its products include computer mice, keyboards, wireless communication devices - virtually anything.


Remek minöség és nem túl drága áron van majd hamarosan a boltokban. A kezedet kényelmes, ellazult állapotban tudod rajta tartani, így az izmok nem fáradnak el olyan gyorsan. LOGITECH billentyűzet Ügyes ajánlatok Kedvező vásárlási feltételek Rendelj minőségi termékeket jó áron az Extreme Digital-tól! Ahol a kényelem és a hatékonyság kéz a kézben jár. A csuklótámasz és az összecsukható lábak révén a gépelés igazán halk, és keze sem fárad el.


A kiváló minőségű anyagból készült, modern kialakítású billentyűzet cseppálló, így tartósan szolgálja használóját. Romer-G billentyűkapcsolókkal, teljes spektrumú RGB megvilágítással és átmenő USB-porttal rendelkezik egy letisztult alumínium testben. A termék a Logitech egereit és billentyűzeteit jellemző kiváló minőség és megbízhatóság jegyében készült, amely világszerte piacvezetővé avatja a vállalat termékeit. Ingyen házhozszállítás 15.


Ft felett (kivéve háztartási nagygépek), kényelmes és biztonságos online vásárlás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések