2015. május 13., szerda

Bak horoszkóp október 2019

A nehézkes hónapok után, végre megkönnyebbülhet, átadhatja magát a pihenésnek. A stabilitást, amit ez a hónap hoz az emberek számára, főleg a személyiség fejlődésére és a pénzügyek rendezésére fordítsa. Angelic Ascensions Tarot Recommended for you.


A túlhajszoltság a munkában, az akkumulátorai lemerülése, nem igazán engedi meg most önnek, hogy a tartós szerelemre gondoljon. Ha házasságban él, ez problémát is jelent, ugyanis partnere meglehetősen elégedetlen a kapcsolatukkal. Az is megeshet, hogy a munkahelyeden olyan átszervezés történik, amely hatással lesz a te megélhetésedre. Balesetveszélyes a nap! Vízöntő: A mai nem igazán a te napo de ne légy rosszkedvű, a dolgok nagyon hamar jobbra fordulnak.


Patkány évének kezdete. A munkahelyeden sikereket könyvelhetsz el, akár előléptetésre is van esély. Számodra fontos az elismerés és a megbecsülés, bár nem vágysz mindenáron vezető szerepre. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Sűrűvé válhat a programod a munkahelyeden, sokféle munkád adódhat.


Elképzelhető, hogy neked kell megszervezned munkatársaid teendőit is, s rád hárul az ellenőrzés terhe is. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Kos: Nem alkalmas a mai nap arra, hogy a munkával, megélhetéssel kapcsolatos dolgokról beszélj, mert amire a mai napon igent mondasz, azt sajnos a későbbiekben nem tudod teljesíteni. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Bak : Továbbra is pompás.


Bak horoszkóp október 2019

Neked mi a horoszkópod? Menjetek el vacsorázni egy hangulatos vendéglőbe, ahol igyatok egy pohár finom bort, esetleg koktélokat. Hazafelé sétáljatok egy nagyot, lehetőleg a park felé, ahol a holdsütötte fák alatt bármi megtörténhet az árnyékban.


Kezdőlap Napi horoszkóp Napi horoszkóp október 31. Ezt mondja ma a horoszkóp. Bakok és sok pozitív élmény vár rájuk. A csillagok azt üzenik nekik, hogy ne feledjék, hogy a tettek ékesebbek a szavaknál. Tartsák meg racionális gondolkodásmódjukat és legyenek gyakorlatiasak, amikor terveik kivitelezéséről van szó.


Bak horoszkóp október 2019

Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. A kapcsolatok mindennél fontosabbak lehetnek, hiszen valaki tolhatja a szekeredet, és emiatt sikert sikerre halmozhatsz. Vízöntő: Ha a jövőről van szó, akkor sajnos nem látsz tisztán, és olyan dologra mondhatsz igent, amire nagyon nem kéne. Szeretnél új kapcsolatokat kötni, úgy érze hogy ezt elősegítheti a tökéletes megjelenés. Szánj egy napot rá, hogy veszel néhány új ruhát, lehetőleg elegánsakat, pasztellszínben.


Erre a napra esik Indiában a Szerencse Istennője születésnapja, amikor is akár materiális áldásokért is folyamodhatunk. Holnap egy csomó új és bonyolult feladat szakadhat a nyakadba, és hatalmas káosz lesz belőle, ha még a régiekkel sem állsz túl jól. Telihold a Bika jegyében! Segít megszabadulni a múlttól, és teljesíti a jövőbeli kívánságainkat! Téli horoszkóp : csillagjegy, akinek csodálatos tele lesz!


Ma a képzelőerőd sokkal magasabb szinten működik, mint általában, de ennek nem csak a jó oldalát érzékelhete ugyanis előfordulhat az is, hogy egy helyzetbe olyasmit is belelátsz, ami valójában nincs is ott. A héten több alkalommal is tapasztalni fogja, hogy jó időben és jó helyen van. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akinek a hatására a jövődet érintő dologba vágod a fejszéd. Mérleg (szeptember - október 23) Fontos leckéket kell elsajátítaniuk azoknak, akik nehezebben tudnak csapatban dolgozni. Hozzászoktak ahhoz, hogy másoktól függetlenül tevékenykednek, de most meg kell tanulni megosztani, és együttműködni.


Ma valami megváltozhat benne mivel befészkelheti a lelkedbe magát a kétely valamivel, vagy valakivel kapcsolatban és talán ez annyira erős lesz, hogy el is bizonytalanít a jövővel kapcsolatosan. Mielőtt azonban döntéseket hoznál, várj és szerezz bizonyosságot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések