2015. május 5., kedd

Eladó ház hódmezővásárhely zsoldos utca

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Egyébként az utca be van kamerázva. A terasz a családi házunk és a kertünk része! Itt élünk, ezért természetesen nem nyitjuk meg idegenek előtt.


Eladó ház hódmezővásárhely zsoldos utca

Emellett sehol nem szerepelt a hirdetésben ( képeken sem), hogy ennek a használata járna a lakáshoz! Ez egy lakás,nem egy ház , és igy is került meghirdetésre. A családi házról db kép tekinthető meg.


Az épület alapterülete: m², míg a hozzá tartozó teleké 3m². Az ingatlan a város központtól nem messze, csendes helyen fekszik. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Eladó ház hódmezővásárhely zsoldos utca

Felújítás alatt álló, jó készültségi szintű ház eladó ! A szobák nagysága més m2. Felújított teljes villany hálózat, víz és csatorna, egyedi gázkémény, érintésvédelem. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld!


Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. A lépcsőházból mindössze ez a lakás közelíthető meg! Hódmezővásárhely , Kertváros, Rudnay Gyula utca : m- es, szoba étkezős tégla építésű lakás eladó. A fenti havi díj a rezsit nem tartalmazza. A tervek rendelkezésre állnak, de a befejezés nem történt meg.


A 6m2-es telek mögött egy ha-os (2m2) legelő is van. A legelő külön nem eladó , azonban a ház , a hozzá szorosan tartozó telekkel 5. A bérleményhez egy tágas udvar tartozik, így gépkocsi tárolására és háziállat tartására is van lehetőség! Tarján városrészben, a belvároshoz közel családi ház eladó. A m2-es főépületben két szoba egybenyitásával egy tágas nappalit alakítottak ki. Ezen kívül még egy szoba, előtér, konyha, kamra és befejezésre váró fürdőszoba valamint külön WC található benne.


Eladó családi ház csendes , jó helyen , gépkocsival jól megközelíthető, busz az utca végén áll meg. A ház szintes, felujitáson esett át, a felújitás során a burkolatokat, nyílászárókat , garázs kapuk cserélve lettek. A Sztárban sztár leszek! Békefi Viktória elárulta: erre költené a milliós főnyereményt Tragédia a karácsonyi vásáron: egy kétéves kislány halt meg a balesetben Bolgár halálkamion: bűnösnek vallotta magát a sofőr Most akkor ehhez ki mit szól? A ház jó elosztású, kellemes életteret nyújt lakóinak.


A telek mérete további bővítésre ad lehetőséget. Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő található. Szeged Újszeged városrészében a kedvelt Fürj utcában kínálom eladásra ezt a 3m2-es telken lévő szintes, mlakóterületű zárt sor beépítéses családi házat az udvarban egy melléképülettel, a ház előtti előkertben autó beállási lehetőséggel.


Minden hónap második péntekén (14h-18h-ig) a hódmezővásárhelyi Károlyi- ház megnyitja kapuit a helyi és környékbeli kistermelők által készített házi finomságai és a kézművesek dísz- és használati tárgyai iránt érdeklődők számára. Természetközeli családi ház Pécs közelében Nagykozár, csendes, nyugodt részén, egy zsák utca végében lévő egyszintes, alacsony rezsiköltségű családi ház ELADÓ ! Kismaros egyik legszebb részén dupla telken eladó különálló igényesen felújított faház. Kismaroson a Szuttai dűlő közelében eladó déli fekvésű örök Dunakanyar panorámás telek.


Ingatlanok Dunakanyarban - Nézsán jól működő, bejáratott vendégház és vendéglátó egység egyben eladó 25.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések