2015. május 7., csütörtök

Árulkodó jelek hogy ő az igazi

Nem árt, ha tisztában vagy azzal, miről ismered fel az igazit. Akár úgy érze megtalálta akár úgy, hiába keresed. Egyre több idegesítő szokása van, esetleg a viselkedésében is van kivetni való? Eddig megszokott viselkedés, amely most már idegesít, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pároddal van a baj, az is lehet, hogy te viselsz el kevesebbet. A kapcsolat elején meglévő kezdeti tűz és szenvedély elillanhat, átalakulhat kötelékké.


Árulkodó jelek hogy ő az igazi

Unsubscribe from Rebeka Kárpáti? A valóságban a nagy ő nem jár fehér lovon, fényes páncélban. Mégis hogyan ismerheted fel, ha végre rátalálsz? Tudatalatt azt mutatja, hogy felsőbbrendűséget érez. A keresztbe tett lábak azt mutatják, hogy egy személy el akar szakadni a helyzettől, vagy a másik embertől.


Ha a kéz a zsebben van, akkor az egyértelmű jele, hogy nem érdekli a partnere. A kritika, az elítélés és a megvetés fő jelzője. Természetesen nem az számít, hányszor mondja el, hanem, hogy valós tartalom van-e mögötte.


Ha látod a szemében az érzelmet, a csillogást, a vágyat… akkor minden rendben Számára a család szent Mosolyogva kísér el téged a nagymamádhoz, és nem panaszkodik azért, hogy ilyenekre kell fecsérelnie a drága szabadidejét. Hisszük, hogy az élet minden embernek tartogat valakit, aki tökéletesen passzol hozzá. Nem azért, mert kívül-belül hasonlítanak egymásra, hanem azért, mert a különbözőségük ellenére is örök harmóniában vannak egymással.


Igazi lelki társak ők – tudd meg, hogy te is megtaláltad-e már a sajátodat! Igazi - Nem csak az a pasi lehet rossz választás, aki csalódást okoz, vagy megbánt. Az sem lesz életed párja, akiért te nem vagy oda! Egyáltalán biztosak lehetünk-e benne valaha, hogy megtaláltuk a nagy Ő -t? Sajnos nincsen rá tévedhetetlen teszt, amivel kideríthetnénk, viszont ha a lentebb felsorolt ismérvről úgy gondolo a ti kapcsolatotokban is dominánsak, akkor biztos lehetsz benne, hogy a kettőtök kapcsolata valóban különleges.


Árulkodó jelek hogy ő az igazi

Amikor biztos nem ő az … Nem csak arra vannak elképesztő jelek , hogy végre megtaláltuk az igazit, hanem arra is, ha biztosan nem a megfelelő emberrel hozott össze a sors. Az teljesen egyértelmű, hogy a bizalom elvesztése nem tesz jót egy kapcsolatnak. De mi van akkor, ha soha nem is bíztunk a másikban?


Ha biztosra menni talán nem is lehet, az árulkodó jeleket lehet értelmezni. A mai blogposztban arról írunk a nagy döntés előtt álló férfiaknak, hogy mik is utalhatnak arra, ha megtaláltuk az igazit. Mielőtt elkezdenénk sorolni a tényezőket, fontos leszögezni, hogy.


Lehet, hogy az a személy, akivel randizol, vagy együtt vagy, vicces, kedves és összességében jó ember. Olykor hajlamosak vagyunk arra, hogy a szalmaszál lángját bozóttűznek nézzük. Pláne egy kapcsolat elején. Még akkor is, ha a pasi csak lightos füstjeleket produkál. Magyarul: nem vesszük a lapot, azt gondoljuk minden rendben van, dúl a szerelem és megtaláltuk az igazit.


Lehet, hogy jártál már jósnál, vagy olyan szakértőnél, aki kapcsolatot tud teremteni az angyalokkal. Valahol mélyen érze még sok feladat vár rád ebben az életedben. Ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat, először is meg kell ismerned önmagadat – ez valószínűleg mindannyiunk legfontosabb földi feladata. A szerelem vak, talán ezt már te is megtapasztaltad.


Árulkodó jelek hogy ő az igazi

Ha szerelmes vagy, minden gondolatod a szerelmed körül forog, de vajon hogyan jelez a teste hogy valóban ő az igazi ? Ehhez fontos, hogy partnered mindig meg tudja teremteni számodra a megfelelő légkört. A tekintetből derítheted ki legjobban ki az , aki neked megfelelő. Ha mélyen és hosszan a szemedbe tud nézni még hosszabb beszélgetés alatt is, akkor gyanakodhatsz ő az igazi. A következő jelek buktatják le, ha a párod fülig szerelmes.


Szeret, nem szeret… Az örök kérdés, amire mindenki keresi a választ, azonban, amíg nem vagyunk képesek belelátni valaki másnak a fejébe, addig bizonyosságot sohasem nyerhetünk arról, tényleg szeret-e bennünket a párunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések