2015. május 27., szerda

Családi ház tető tervek

T-HOUSE: Online családi ház tervkatalógus Irodánk magas minőségű családi házak tervezésével foglalkozik a lakóház stílusok széles skáláján. Honlapunkon KÉSZ HÁZTERVEK közül választhat, melyeket kis mértékben akár az Ön kívánságai szerint módosítuk. M Ft Bruttó ártól 1mModern lapostetős családi ház Megtekintés Kulcsrakészen M. Ft 1m² Lapostetős modern otthon Megtekintés M Bruttó ÁFÁS ártól 2mModern, minimál stílusjegyekkel. Mivel a ház tetőszerkezete eléggé kinyúlik, úgy döntöttünk, hogy az utolsó lécezést nem fedjük be, igy egy “nyílt” teret is kaptunk, ahol a meleg levegő is könnyebben távozik majd.


Családi ház tető tervek

Segítséget kérnék egy tető számításában. Amennyiben lehetséges segítsenek kiszámítani az anyagot és a dőlésszöget. Milyen típusú tervek érdeklik? Emeletes családi ház 3m 2. Kétszintes családi ház 3m 2. Kérjük tekintse meg a több, mint 1típustervünket. Az Ibiza típusterv egy félszoba plussz nappalis családi ház.


A lakásban fél szoba, amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba és wc található. A családi ház kényelmes 2-gyermekes családok részére. Főként oldalhatáros beépítésre ajánlott, de szabadonállóként is kialakítható. A gyártás során felhasznált minősített, kiváló minőségű alapanyagok garantálják a ház problémáktól mentes, hosszú élettartamát.


ASTOR CSALÁDI HÁZAK A falak, a födém, és az aljzat kiváló hőszigetelése biztosítja a kedvező energiafelhasználást és a jó komfort érzetet. Mivel a megrendelő igényétől is függ az ár, nem tudunk előzetesen egy pontos árat megadni. Függ a ház felszereltségétől. Minden házra külön-külön árat számítunk. Az ár tartalmaz minden fából készült elemet padlótól tetőig, natúr állapotban(nincsen lefestve), raklapra csomagolva és szállítóeszköre téve.


Gödön építtettünk a Duna Partján éve egy EnergyFriendHome geotermikus rendszerű házat. Nekem és családomnak fő szempont volt a vidék nyugalma és az energiatakarékosság, ezért építtettünk a Duna partján Gödön egy kiemelten energiatakarékos családi házat. A kertvárosi negyedekre jellemző ház a szükség miatt hordoz stílusjegyeket magán.


Családi ház tető tervek

Jellemzően az ide költöző családok nagy részének ez a ház a felső pénzügyi határ, így a megoldások a költségtakarékosság jegyeit hordozzák magukon: alacsony hajlásszögű tető a lehető le. A tető formája és hajlásszöge általában jelentősen befolyásolja a ház építészeti jellegét. Két alaptípus létezik, a lapostető és a magastető. A lapos és az alacsony hajlásszögű tetőknél a mennyezet és a tető borítását ugyanaz az elem tartja. Itt a megbízó – igen helyesen – már a telekválasztásnál kikérte a véleményemet.


Kis méretű telekre, illetve kicsi beépíthetőség esetén jó megoldás lehet a tetőtérbeépítésre alkalmas nagyobb hajlásszögű tető. Természetesen nemcsak ilyen szempontok miatt népszerű ma is a magastetős családi ház , hiszen sokan a klasszikus és mediterrán formavilágot kedvelik. Budafok csendes, kertvárosi részén generációnak is alkalmas, saját részre épült LUXUS, panorámás, szintes modern minimál stílusú családi ház 7nm-es telken eladó. A házat egyedi exkluzív tervek és minőségi kivitelezés jellemzi. Az összes munkafolyamatról fotók készültek.


Sopronban a város központhoz közeli lakóparkban, eladó egy két szintes új építésű családi ház. Jelenleg már tető alatt van az épület. A kulcsrakész állapot 4-hónap alatt készül el. A vevőnek lehetősége van burkolatok.


A ház lépcsőzetes előosztású, az alsó szinten dupla garázs és kazánház,(vegyes és gázkazán),a középső szinten szoba fürdő, galériás nappali konyha, kamra és étkező,a felső szinten hálószoba, fürdő, gardob és erkély található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések