2015. május 26., kedd

Fővárosi önkormányzat vagyongazdálkodási főosztály

Fővárosi önkormányzat vagyongazdálkodási főosztály

Köznevelési és Szociálpolitikai Főosztály. Vagyongazdálkodási Főosztály. Az iparűzési adóval, vagy a bevallás kitöltésével kapcsolatos kérdéseikkel, esetleges problémáikkal kérjük forduljanak. Farkasné Kulcsár Ilona. Krupics-Kálmán Veronika.


Fővárosi Kormányhivatal V. Az elkülönített számlára kell teljesíteni az esedékesség után (késve) teljesített iparűzési adókülönbözetet, adóelőleget, részletfizetést. A Főosztály a Kormányhivatal alábbi feladat- és hatásköreibe tartozó egyes hatósági és más hivatali feladatokat látja el: 1. Kerületi Hivatalának részeként működik. Adó Főosztály honlapján elérhető, kitölthető.


A hibátlanul kitöltött bevallás elektronikus ügyintézésre jogosult által elektronikusan benyújtható, jogosultság hiányában postai úton küldendő be. Kőbányai Önkormányzat évi Közbeszerzési Tervének módosítására Tisztelt Képviselő-testület! A Pénzügyi Főpolgármester-helyettes – Dr.


Gazdálkodási Főosztály. Wolf Kati is fellép a jótékonysági koncerten. Az oldal átalakítás alatt. Erdélyi örmény, illetve örmény felmenői vannak? Akkor nagyon jó helyen jár, reméljük, online barangolása eredményes lesz!


Felsőrákosi rétek területén. A természetvédelmi területen megrendezendő tanösvényséták programba szeretnénk bevonni a gyermekeket az óvodásoktól az általános iskolásokon át a középiskolás korosztályig. Az Újpesti Sajtó Szolgáltató Nonprofit Kft. Polgármesteri hivatal állások, munkák. Adóügyi Főosztály Az építményadóval, telekadóval, kommunális adóval, idegenforgalmi adóval, gépjárműadóval, települési adóval, talajterhelési díjjal, adó- és értékbizonyítvánnyal, valamint saját célú házi párlatfőzés bejelentésével kapcsolatos feladatok ellátása.


Az Önkormányzat többrétű feladatot lát el, melyek a helyi közügyek széles körét fogják át. Ezek révén biztosítható a város működése, megvalósítható műszaki-technikai infrastruktúrája, továbbá a lakosság kommunális és humán-szolgáltatásokkal való legalább alapfokú ellátása. Jogi Főosztály Jogi Iroda Dr.


Kulák Andrea irodavezető. Székesfehérvár Megyei Jogú Város hivatalos napi frissítésű hírportálja, honlapja, tele hasznos információval. A hivatalt a jegyző képviseli.


Távolléte, vagy akadályoztatása esetén ezt az aljegyző látja el. A folyamatos fejlődés szolgálatában Stabil és kiszámítható költségvetést fogadott el az újbudai képviselő-testület, tervezhető bevételekkel és kiadásokkal – mondta lapunknak a kerület polgármestere. Keressen rá, itt megtalálja!


Tervek, harcok, tradíciók Déri Tibor polgármester az Újpesti Naplónak adott interjújában beszél többek közt az új városvezetés terveiről, emberközpontú politikáról, az Ady Művelődési Központ visszaszerzéséről, valamint az Árpád Kórházról. Hegyvidéki információk első kézből. Az informatikai főosztály vezetője a papírmentes közigazgatást megfizethetetlennek és egyes esetekben működőképtelennek tartja.


Fővárosi önkormányzat vagyongazdálkodási főosztály

Mautópálya bővítését tervezi. A Tatabánya-Újváros csomópont és a Győr (Mcsomópont) közötti szakaszra elkészült a környezeti hatástanulmány, melyet engedélyezésre benyújtottak. Az eljáró hatóság a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések