2015. május 11., hétfő

Corvin étterem gyula

CORVIN HOTEL GYULA A nyugalom szigete Gyulán! Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, az Corvin Hotel is használ sütiket a weboldalain. Corvin Hotel Étterem Hagyományos vidéki ízek, szezonális alapanyagok, helyi sajátosságokkal várjuk vendégeinket.


SPA-val, egyedi, kényelmes, nagy. Nem minden szoba klimatizált. Káma szutra szoba található szállodánkban, db szoba káddal felszerelt, a többi tusolóval van ellátva.


A családias hangulatú, barátságos szállodában, gyermekeket, felnőtteket, nagyszüleiket szobával, apartmanokkal, étteremmel, wellness szolgáltatásokkal várják. Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz pontra értékelték. A szálláson magyarul is beszélnek!


Corvin étterem gyula

Gyula ,Várfürdő, pihenésre kitűnő! Kényelmes nagy, szép szobák, családi meseszobák, moziszobák. Corvin Restaurant – irodalom és gasztronómia együtt.


A Corvin Étterem Gyulán, a Jókai u. Az étlapján illetve itallapján széles választékot találhatunk és egész évben várja vendégeit. Légy te az első, aki értékeli ezt a helyet! Kérjük figyeljen, hogy a név választásakor ne szerepeljen egyéb név is még a szálloda nevén kívül pl. A sikeres tranzakciót követően legyen kedves a nyomtatható bizonylatot elküldeni nekünk e-mailen.


Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket a legjobb éttermekről Corvin Hotel közelében, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. Rendezvények szervezésével, napi ajánlatainkkal várjuk. A legjobb éttermek Corvin Mozi, Budapest közelében. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.


Széchényi terv keretében folyamatosan bővülő szálloda új superior szobával, családi mese szobával és napokban átadásra kerülő tematikus Mozi házzal nyújt egyedi szolgáltatást a Gyulai szállodákat tekintve. Gyulán, kényelmes távolságra a Várfürdőtől helyezkedik el az igényes, modern, háromcsillagos hotel. A szobákhoz saját fürdőszoba, WC, wifi, kábeltévé áll a vendégek rendelkezésére. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Corvin étterem gyula

All room offer Wi-Fi connection and some rooms have air-conditioning. All rooms offer satellite TV, a refrigerator, and a bathroom with hairdryer. Bathrobes and towels are provided free of charge. Tömegközlekedési eszközökkel és saját gépkocsival egyaránt könnyen eljuthat hozzánk. A saját gépkocsival érkezők a szálló zárt parkolóját vehetik igénybe.


Kedvező szállodai árak, svédasztalos félpanzió,szauna, masszázs,wifi! Szállodánk nemdohányzó szobával várja a vendégeket, a Várfürdőre, illetve a Csigakertre nyíló kilátással. Ne habozz, rendeld meg mielőbb az ajándékutalványt, nehogy más élvezze helyetted a kényeztető pihenés, az intim megújulás lehetőségét a kiválasztott időpontban a dél-alföldi fürdőváros. Családbarát gyulai szállás.


A Várfürdő bejáratától méterre, wellness- és bababarát szállás Gyulán, saját wellness centrummal és 3m2-es játszóházzal! Venezia Olasz Étterem és Pizzéria. Sajt krémleves Lencsefőzelék pörkölttel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések