2016. november 24., csütörtök

Eladó házak budapest környékén

A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. A telek 7négyzetméter.


Eladó házak budapest környékén

Az ingatlan teljesen körbe járható előkerttel rendelkezik. A felújítás során idáig a teljes tetőcsere és a nyílászárók cseréje már. Hálásan köszönöm azt a sok segítséget, amit tőletek kaptam (Hornung Áron, Pécs)! Eladó , kiadó házak az ország egész területén.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Keressen a Csaladihazak. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Eladó házak budapest környékén

Jásztelken a központban eladó ez a 75m2-es szobás családi ház. Ház környezete csendes jó környéken található. Környékén perceken belül megtalálható: posta,üzletek,buszmegálló. Budapest - Találja meg álmai otthonát. Kerület, csillaghegyen eladó egy nm-es ingatlan.


A szobás ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy melléképület és az is felújítandó akár a ház is belül. Eladó Hajdú Bihar megyében ,Berettyóújfalu frekventált részén a kórház közelében szobás tégla építésű kertes ház. Az ikerház jellegű ingatlan egy csendes kis zsák utcában helyezkedik el és Rengeteg extrával felszerelt. Figyelem kizárólag irodánk kínálatában! Fót kiváló részén ( Csaba utca környékén ) busz és vasúti közlekedéshez is közel, rendezett önálló családi házak között kínáljuk eladásra ezt a két kis lakásból álló önálló családi házat, 8m2.


A lakáshoz a ház pincéjében saját, négyzetméteres, zárt tároló tartozik, emellett a ház a földszinten zárt kerékpártároló helyiséggel rendelkezik. A ház viszonyai rendezettek. A környéken egy-két lakásos családi házak találhatóak, a közelben parkkal, templommal, iskolával. Ingatlanjaink kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra Vevőink rézére.


Ha Ön éppen eladó ház, eladó családi ház, eladó társasház, házrész, ikerház vagy sorház vásárlását tervezi, jó helyen jár. Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Pasaréti úton, Bauhaus stílusú ház 1. A fürdő és a konyha jó állapotú, a szobákban parketta van, ami egy felújítás után jelentősen emeli a lakás hangulatát.


Eladó használt és új építésű Családi házak ! Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása. Eladó parasztház Kötcsén, befektetésre is kiváló!


Ahogy mondani szokták: olcsó és nem ráz. Felújítandó, de pici ráfordítással egy idilli otthon válhat belőle. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések