2016. november 11., péntek

Egészségügyi statisztikai évkönyv 2017

Országos adatok ( évkönyv táblák xlsx formátumban) ÖSSZEFOGLALÓ ADATOK : I. NÉPESSÉG FŐBB DEMOGRÁFIAI JELLEMZŐI Módszertan 1. Népmozgalom főbb adatai 1. Szerző: redaktor „Az évente megjelenő kiadványból képet kaphatunk a hazai egészségügyi ellátó- és gondozórendszer működéséről, személyi és tárgyi feltételeiről, valamint a gyógyszertárakról, gyógyszerforgalomról és számos más. Betöltés, kérjük várjon. Az alkalmazás hosszú ideje nem válaszol, lehet, hogy probléma merült fel a webhelyen.


Egészségügyi statisztikai évkönyv 2017

Próbálja meg frissíteni az oldalt, vagy térjen vissza erre a lapra később. A természetes fogyás változó ütemű, de harminchat éve folyama-tos. A társadalmi-gazdasági fejlődés során Magyarország különböző területei között jelentős különbségek alakultak ki a településszerkezetben, a népesedési viszonyokban, a gazdasági fejlettségben és az életkörülmények alakulásában. Az adott évben befejeződött és folyamatban lévő valamennyi táppénzes eset összefoglaló adata ( statisztikai adatok) 1. Egyéb táppénz fontosabb adatai 1. Gyermekápolási táppénz fontosabb adatai 1. Baleseti táppénz (üzemi balesetek és foglalkozási megbetegedések) fontosabb adatai 1. A kiadványban megtalálhatóak az egészségügyi alapellátást és szakellátást, valamint a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátást bemutató fontosabb adatok. Képet ad a gyermekek és idősek gondozásáról, a speciális igényekkel rendelkezők támogatásáról, a pénzbeli juttatásokról és intézményi ellátásokról, az igazságszolgáltatásról.


Kormányrendelet mellékletében kijelölt adatgyűjtések esetében az adatszolgáltatást az erre a célra kialakított informatikai rendszeren keresztül kell teljesíteni. A foglalkoztatottak száma millióra nőtt, a munkanélkülieké 1ezerre csökkent. Az elhelyezkedési esélyek javultak, a tartós munkanélküliek aránya mérséklődött a teljes létszámon belül. Szerző: redaktor „Az évkönyvben az ország demográfiai, társadalmi és gazdasági folyamatait, környezeti jellemzőit és annak időbeli változását mutatjuk be. Jelen kötetben 1jelzőszámot közlünk, az emberi, a társadalmi, a környezeti, pedig a gazdasági erőforrások állapotát mutatja be.


Az öngyilkosságot elkövető vagy megkísérlő felnőtteknél és gyermekeknél is több mint -ban áll fenn valamilyen, többnyire nem kezelt pszichiátriai betegség. Számuk az ezredforduló óta folyamatosan csökken: illetve százalékkal. Bő egy évvel ezelőtt a világ katolikusai milliárd 3millió lelket számláltak. Területi statisztikai évkönyv.


Szociális statisztikai évkönyv. EGÉSZSÉGÜGYI STATISZTIKAI ÉVKÖNYV. A konferencia helyszíne: Kempinski Hotel Corvinus Budapest, V. Egészségügyi Ellátó Központ. Az azóta eltelt évtizedekben több történeti statisztikai sorozatot gondozott a KSH Könyvtár.


Egészségügyi statisztikai évkönyv 2017

A megújított „Számok és történelem” ezek legjobb tulajdonságait, a magyar történeti statisztikai kutatások legnemesebb hagyományait kívánja folytatni. A Magyar statisztikai évkönyv átfogó képet ad az ország társadalmi és gazdasági viszonyairól, az aktuális év részletes adatai mellett a legfontosabb mutatók esetében biztosítja az időbeli és térbeli összehasonlítás lehetőségét. A Medicina Fórum évkönyv immár ötödik alkalommal jelenik meg, veszi számba egy kötetben a gyógyítást végző szolgáltatókat és a vállalkozási szférában tevékenykedő cégeket. Célunk, hogy az évkönyvben transzparenssé váljon a magyarországi egészségügyi intézmények, a gyógyítók és az egészségipar minőségi.


Az infotabló a bűncselekmények sértettjeivel és áldozataival kapcsolatos egyes statisztikai adatokat mutatja be. Büntető Törvénykönyv rendelkezései miatt a korábbi évek adataival való összevetés esetenként nem releváns. SHH = standardizált halálozási hányados.


Azt jelenti, hogy egy adott területi egység népességének tényleges halálozása milyen mértékben tér el az ún.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések