2016. november 28., hétfő

Esküvőszervező tanfolyam online

Olyan hivatás, melynek gyakorlója a munkája során kiélheti kreativitását, álmokat valósít meg, mesevilágot teremt, melynek főszereplői – a menyasszony és a vőlegény – egy életen át fognak hálás szívvel és szeretettel visszagondolni rá. Egy olyan hivatás, melynek gyakorlója munkája során kiélheti kreativitását, álmokat valósíthat meg, hétről-hétre mesevilágot teremthet, melynek főszereplői - egy szerelmes vőlegény és egy szerelmes menyasszony - egy életen át fognak hálás szívvel és szeretettel gondolni rá. Az esküvőszervezés igazi álomszakma. Felkérés a Glamour Magazintól esküvőszervező szakértői pozícióra I. Ki ne szeretne olyan hivatást, amely során hétrőlhétre boldog emberekkel csodálatos eseményeknek lenne aktív részese, sőt szervezője? Szerelmesekkel, esküvőkön dolgozni, nagy pillanatok tanújának lenni, igazi álommunka.


OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Csörnyei Liza esküvőszervező kurzusa, ahol Magyarország egyik legelismertebb szakemberétől. Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Büszkék vagyunk rá, hogy a sikeres vizsgázóink aránya 1-os, és csoportjaink eredményeinek átlaga minden esetben felett van. A tartalom eléréséhez felhasználónév és jelszó szükséges, melyet a tanfolyam kezdésekor kaptál meg. A belépési adatokkal a tanfolyam megkezdését követően hónapig tudsz belépni, ezt követően nem lesz hozzáférhető a tartalom! Kapj Te is megfelelő tudást, ahhoz,hogy profi esküvőszervező lehess!


Várjuk mindenki jelentkezését,. A részletfizetésről bővebb információért keresse munkatársainkat online , telefonon vagy az Oktatási Stúdióban személyesen. Ft, melyet a vizsgára való jelentkezéskor, a képzés vége előtt nappal kell befizetni a résztvevőknek.


Az oktatás Budapesten zajlik, de online távoktatási rendszerünknek köszönhetően vidéki hallgatóink is sikerrel elvégezhetik. A hallgató dönthet úgy, hogy csak a törvény által kötelezően előírt óraszámon jelenik meg személyesen (óra) a fennmaradó időt online rendszerünkben kényelmesen, otthonából fordítja. Fontos volt számunkra, hogy jó szakembereket képezzünk, akik mi is büszkék lehetünk, munkájuk eredményét látva a későbbiekben! Eddig 3alkalommal nézték meg.


Végzett hallgatóinknak szolgáltatói címlistát bocsátunk rendelkezésére, mellyel elindulhatnak a profi esküvőszervező karrier felé. RENDEZVÉNYSZERVEZŐ- ESKÜVŐSZERVEZŐ TANFOLYAM. Eu Page Oktató Központ, Budapest II.


Az előadások pénteki napokon 9-16-ig, szombatonként 9-12-ig. Tanfolyami napok: Folyamatosan. Mint egy profi esküvőszervező , van egy esélyt, de nagy a felelősség, hogy a terv, illetve koordinálja a tökéletes esküvő napján a költségtérítést. Az Esküvőszervező Toolbox ad a szükséges eszközöket, hogy a dolgokat helyesen tette. Tudjon meg többet, azonnali hozzáférést.


Ingatlanközvetítő tanfolyam iránt érdeklődik? Segítünk Önnek a döntésben! Szeretettel várjuk Önt oktatási központunkban, ahol megismerkedhet az ingatlanközvetítő tanfolyam szervezőivel, bővebb információt kaphat az oktatókról és az ingatlanközvetítő tanfolyam részleteiről.


Amennyiben ezekre az érintett rákattint, megnyílik a közösségi szolgáltató oldala, és ott belépést követően az Esküvőszervező tanfolyam aloldala tekinthető meg. Egy sikeres rendezvény lebonylítása nem is olyan egyszerű feladat. Vegyünk csak például egy esküvőt.


Esküvőszervező tanfolyam online

A következő budapesti tanfolyam áprilisban indul, de vidéken (Szege Győr, Debrecen, Székesfehérvár) is indítanak képzést, így nem kell feltétlenül a fővárosba utazni, ha szeretnétek megtanulni az esküvőszervező szakma alapjait. Igyekeztünk olyan megoldást találni, minden hallgatónak lehetősége nyílik igény szerint az elméleti oktatáson kívül, gyakorlati oktatásban is részt vennie, (profi csoport) emellett pedig online tananyagainkkal (e-learning), segítünk mindenkit, hogy fel tudjanak készülni a vizsgá(k)ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések