2016. november 9., szerda

Kiadó lakás római part

Kiadó lakás római part

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Rómaifürdő – rómaiparti (Budapest III. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Pók utcai lakótelep kiemelten rendezett, bekamerázott, biztonságos, csendes és parkos részén, 106-os, 34-es, 134-es és éjszakai buszmegállók, 5. Platán-Liget lakóparkban.


Kiadó lakás római part

A Római -parti sétány (Duna part ) és a buszmegálló perc sétára található. Római - part közkedvelt lakóparkjában hosszú távra kiadó szóbás, bútorozott, m erkélyes újszerű lakás. A lakáshoz tartozik egy 30m2-es terasz és 120msaját kert rész. A lakás nagyon jó elosztású, amerikai konyhás nappali, étkező, hálószoba és a egy. Albérlet, kiadó lakás Budapest III.


A legtöbb budapest iii. Apartmanok, kiadó szállások Budapest III. Bajcsy Zsilinszky úton, egy gyönyörű, m2-es sarok lakás ! Ez egy nagyszerű elosztású, amerikai konyhás, klímás, redőnyös,. A közelében itt valóban közelséget jelent, de jó hír, hogy pont megfizethetőt: ) A száraz adatok, hogy aztán jöhessen rengeteg kép: - A lakás m(szoba), de nagyon szerencsés elosztással, így azt érze hogy nem is kéne több hely.


Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Római parton, exkluzív luxus penthouse lakás eladó Buda, III. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt.


Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Felújított, bútorozott, azonnal költözhető. Római - part városrészben, de alapvetően az aki otthonteremtésen gondolkodik, ettől függetlenül érdeklődik az aktuális hirdetések iránt. Eladó téglalakások széles választékban elérhetőek Budapest III. Vállalkozásához szeretne ideális, megfelelő bérleti díjért kínált kereskedelmi célú ingatlant találni?


Kiadó lakás római part

Az ideális kiadó üzlethelyiség 3. Eladó lakás Buda, Óbuda, Békásmegyer, Csillaghegy, eladó lakás 3. A HDPrémium Ingatlan -os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárolóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz. Közel egy évtizedes múltra visszatekintő irodánk fő profilja a Pók utcai lakótelep, de tevékenységünk területét tovább bővítettük a III. Dunaújváros területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. D-I, DK-i fekvésének köszönhetően, egész nap kellemesen világos, ragyogó fényárban úszik.


Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő kiadó Budapest III. Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület. Az ingatlan piacon eltöltött éves szakmai gyakorlattal állok rendelkezésére minden Kedves Ügyfelemnek! Kiadó lakás Budapest III. Kerületi lakosként sok éves helyismeretemet és precíz hozzáállásommal igyekszem minden igényt kielégítő szolgáltatóként támogatni Önt, álmai otthonának megszerzésében!


Aquincum közelében, Római téren kiadó szobás lakás. Akik elvárják tágabb la - Lakás és lakópark kereső. Találj kiadó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések