2016. november 25., péntek

Pincér tanfolyam pécs

A pincér egy adott étteremben, vendéglátóhelyen fogadja és kiszolgálja a vendégeket. Felveszi a rendelést, továbbítja a szakácsnak, terít, felszolgál és lesi a vendégek kívánságait. Nagyon fontos, hogy a pincér teljesen felkészült legyen a hely étlapján szereplő ételekből és ismerje a hely italkínálatát is.


Pincér tanfolyam pécs

Pincér tanfolyamaink hallgató státusztól és képzettségtől függően változó képzési díjért vehetők igénybe. A hetes pincér tanfolyam ára 49. Magántanulóként, egyéni időbeosztással, alkalommal a pincér tanfolyam díja 85. A tanfolyamokhoz a tankönyveket, alapanyagokat és az. OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. A pécsi pincér képzésünk célja, hogy hallgatóink olyan korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek legyenek, akik munkájuk során képesek ellátni a pincér munkaterületének megfelelő munkakört. De ha inkább egyéni tanrendre van szüksége az is megoldható.


Mi rugalmasan kezeljük kéréseidet. Rád szabott ütemtervvel, saját időbeosztásban is elvégezheted ugyanis a pincér tanfolyamot. Egy tanfolyam , amit imádni fogsz! Megtanulod a PINCÉR szakmát Magyarország legjobb oktatóitól, élethű oktatási környezetben, mindösszesen hónap alatt. Tanulj kényelmesen otthonodból!


Pincér képzésünk elméleti tananyagát online kapod meg, csak a gyakorlati oktatásra kell. Ha a foglalkozás egészségügyi orvos vizsgálata alkalmasnak talál a pincér munkakör betöltésére. A pincér tanfolyam óraszáma: 9óra, ebből az elméleti óraszá2óra, a gyakorlati óraszá6óra. OKJ képzések hatalmas kedvezményekkel, havi kamatmentes részletfizetéssel! OKJ tanfolyamainkhoz több nyelvű bizonyítványt is kérhetsz!


Intenzív tanfolyamok több helyszínen vagy akár online is. Nálunk a legolcsóbban aranykalászos gazda, szakács, cukrász, diétás szakács, pincér , vendéglátó üzletvezető, vendéglátó eladó, boltvezető, élelmiszer és vegyiáru eladó, és fitnesz sportoktató szakmák. Milyen szakmák szerepelnek az OKJ-ban, milyen szakképesítések szerezhetők meg Magyarországon?


Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek? Pincér szakma feladata felszolgálni, fogadni a vendéget, leültetni a protokoll-előírások szerint, ismertetni a választékot, ételeket és italokat ajánlani, a rendelést felvenni. A nyár legütősebb ajánlata!


Pincér tanfolyam pécs

Ez egy olyan mixer tanfolyam , amit imádni fogsz, mert szórakozva tanulsz, ráadásul minden elkészített koktélt elfogyaszthatsz! Melyik városokban találsz meg minket? Kizárólag a HajóPincér Iskolának van minden városban saját irodája!


Nézd meg, hol találhatod az irodáinkat Milyen időpontokban van az oktatás? A vendéglátó – üzletvezető tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a vendéglátó üzlet működésének folyamatait, annak érdekében, hogy a szakképesítés birtokában képesek legyen a vendéglátó üzletet önállóan működtetni. Jelenleg felhasználó olvas minket. A pincér és szakács tanulók Pécs és a megye vendéglátóhelyein végzik a gyakorlatukat. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.


Itt találsz meg minket. A Bestmixer iskola a lehető legjobb választás számodra, az ország bármely részén! Amennyiben kérdésed van, írj nekünk egy üzenetet!


Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. CNC megmunkáló tanfolyamunkat a régi tematika alapján hirdetjük, mivel a régi CNC forgácsoló tanfolyam kikerült a jegyzékből, és a helyébe kerülő CNC gépkezelő (4óra) képzés csak gépi forgácsoló (9óra) végzettséggel kezdhető el. CNC tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik idő és anyagi lehetőségek.


Pécs állás, Pécsi állások, állások Pécsen, állás és munka Pécsen. Munkaadók és álláskeresők ingyenes pécsi és baranya-megyei portálja! Jelentkezését a KISOSZ e-mail címén, a kisosz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések