2016. november 21., hétfő

Napjegy mérleg

E vegyes jegy szülöttet mély de rövid ideig tartó érzelmek érik, életét a bőség és szegénység közt éli, de élete második felére képes megtalálni bizonyos egyensúlyt. Kiváló erényei magasabb szellemi fejlődést biztosítanak a szülöttnek, mely azonban gőgössé teszi, rendszeresen eltávolítva maga mellől a hozzá közel álló személyeket. A döntésképtelenség épp abból az okból származik, hogy a szülött nem biztos az igazságban, és egy adott pillanatban nem tudja felmérni.


Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Családja, barátai békeszeretőnek, nyugodtnak, felettesei vagy üzleti partnerei tökéletes alkalmazottnak és társnak, szerelme pedig elmondhatatlanul romantikusnak tartja. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján!


Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Fejlett szépérzéke van, jellemző a jó megjelenés, de a kedves természet is.


Skorpió Heves és szenvedélyes és valószínűleg fokozottan vonzódik a hatalomhoz is. Kissé zárkózott, átható megjelenés jellemző. Nyilas Őszinte, becsületes és jó kedélyű megjelenés. Gyorsan gondolkozol, és rugalmasan kezeled az élet dolgait: alkalmas lennél politikai pályára – különösen azért, mert egy lépés távolságból, kívülről tudod megvizsgálni a vitás kérdéseket.


Te vagy az az ember, aki képtelen „nem”-et mondani! Olyan kedves és nyájas a viselkedése hogy hacsak nem kapsz magad mellé olyan társat, aki igen kemény dió számodra, vagy aki rád csapja az ajtót és bántó leveleket ír, az érdekedben -, akkor az életed biztos megzápul. Két levegős jegyed szókincsedet és szellemi kapacitásodat is megkétszerezi. Ennek következtében minden tekintetben az eszed irányít és nem a szíved.


Napjegy mérleg

Mérleg Igazságos vagy és harmóniára törekszik. Az életben főként személyes vonzerőd és a puszta jó szerencse vezérli utadat. A tizenkét jegyen történő áthaladásra a Holdnak pontosan napra, órára, percre és másodpercre van szüksége. November 26-ai nyilas vagyok, tehát épphogy a tűz jegyűek közé tartozom.


Nagyon kedvelem a skorpió jegyűeket, kisgyerekkorom óta az ő titokzatosságukat,velem való gondoskodásukat,nyitottságukat és melegségüket tartom a legszimpatikusabbnak. A családomban skorpió van, 3-mal tökéletesen kijövök,megértjük egymást, viszont az egyikük mindig gyűlölt engem. Víz napjegy - Levegő asc. Konfliktusa: érezni és érteni szeretne egyszerre, egyszer csak érez, másszor csak intellektualizál, folyamatosan új ingerre van szüksége, és mivel általában képes követni azt ( mondjuk mérleg asc.) elengedést, szenvedést kell megélnie és feldolgoznia. Ritkán alakít ki valamilyen koncepciót, így a gyerek azt csinálhatja, amihez kedve van.


Napjegy mérleg

De mivel, szeretnek jönni-menni, s ha ezt nem képes egyensúlyban tartani, akkor gyermekére nem sok ideje mara nem tud vele eleget foglalkozni. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Legyél te az, aki szorgalmazza, hogy beszéljetek a problémáról, és kerüljön végre pont az ügy végére. Személyiséged mindkét oldala az emberekhez húz, így arcod felragyog, amikor valamilyen zenés-táncos mulatság van készülőben.


Ismeretségi körös óriási. S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó. Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Külső ingerekre gyorsan reagálsz. Sem kitartáso sem realitásod nincs, viszont igen könnyen belelkesedsz: fogjuk meg és vigyétek!


Napjegy mérleg

Imádsz beszélni, szónokolni, szereted a saját hangodat hallani. Ilyenkor sikeresen lehet a feszültséget csökkenteni, a két fél közötti beszélgetések pedig nyugodt hangnemben és konstruktívan zajlanak. Mégis mik ezek, és hogy lehet megtudni, az enyém mi?


Nézegetem az oldalt, nagyjából most először. Erősebb megnyilvánulásaiban a reformerek, forradalmárok, próféták, idealisták és fanatikusok jegye. Az aszcendens-horoszkóp szerint javíthatatlan romantikus vagy.


Titokban sosem adod fel gyerekkori álmod a szőke hercegről, az idő azonban kompromisszumokra késztet. Szerencsére az ebből születő szerelem is teljes értékű tud lenni számodra, de hajlamos vagy túl sokat áldozni a mesebeli, tökéletes kapcsolatért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések