2016. november 15., kedd

Futómű diagnosztika

Vadonatúj futómű beállító berendezést helyeztünk üzembe. A John Bean futómű beállító gépe a piac egyik legjobb gépe. A számítógép vezérlésű, három dimenziós futómű beállító műszerrel percek alatt rendelkezésre állnak a beállításhoz szükséges adatok. Budapesti szervizünkben magasan képzett és hozzáértő munkatársak látják el a rájuk bízott feladatokat, lépést tartva a kor követelményeivel.


Tóth Autószerviz Eger - Motordiagnosztika, Műszaki vizsgáztatás, fék és futómű javítás, gumiszerelés, és minden szolgáltatás, amit egy autószervizben nyújtani kell. Többek között a kerékdőlés helyes beállításait lehet vele elvégezni. Hozza be hozzánk autóját, és mi gyorsan, precízen és szakszerűen beállítjuk futóművét, a gyári paramétereknek megfelelően, a legmodernebb technika segítségével!


Az egyes szerviz feladatok elvégzésének munkaidő igényét HaynesPro és AutoData adatbázisok segítségével határozzuk meg. Amennyiben a ténylegesen ráfordított munkaidő meghaladja az adatbázis által adott munkaidőt, többlet munkadíjat nem számolunk fel. Az OBDcsatlakozón kiolvasott hibakódok ( DTC ) paraméterei és értékei minden járműnél azonos jelentéssel bírnak,de a hibakódok.


Alkatrészcsere vagy sérülések helyreállítása után a méretek, szöghelyzetek ellenörzése, újrabeállítása a futómű beállítás. Futómű teljes körű javítása és beállítása. Gyári értékek szerinti mérést és beállítást végzünk.


Kis- és nagykarbantartás (futásteljesítményhez kötött szerviz),olajcsere a Shell Helix korszerű motorolajjal,lézeres futómű -geometria ellenőrzés és beállítás,műszeres fékhatás- és lengéscsillapító vizsgálat,műszeres fényszóró ellenőrzés és beállítás,műszeres futómű -holtjáték vizsgálat,számítógépes motordiagnosztika,fedélzeti elektronikai rendszerek. Műhelyünkben számtalan autóbeállóval, emelővel, aknával, a megfelelő diagnosztikai, futómű és fékvizsgáló berendezésekkel, valamint a több mint három évtizedes autószerelői tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Alapvető futómű szerkezeti elem a rugó, mely a legtöbb esetben a lengéscsillapítóval egybe van építve. A régen megszokott laprugók már elvétve sem találhatók meg a mai személygépkocsikban, a jelenleg legelterjedtebb a tekercsrugó, használatos még a torziós- és a légrugózás. Szolgáltatásaink szegeden gumi futómű javítás beállítás gumiabroncs futómű szerelés javítás diagnosztika gumijavítás futóműszerelés gumiszervíz gumiklinika.


Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Ezt a szervízt éve nyitottuk meg 2nm-en. A javítási folyamat gondossággal és garanciavállalással történik.


Fehér autószerviz és gumiszerviz - Mosonmagyaróvár Győr és környékén várja ügyfeleit. Gumi javítás, centírozás, olajcsere, műszaki vizsga, futómű beállítás. Koltay Autószerviz és Kereskedelmi Kft. A diagnosztika szoftver felhasználói felülete átlátható és ésszerűen épül fel.


Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk Önnek. Miért az Újlipót Autószerviz? Családi vállalkozásunk jól megközelíthető, központi helyen: Budapest belvárosában, Újlipótvárosban a Vígszínház mögött a Radnóti Miklós u. Gombos Opel szakszervizünk több mint éve foglalkozik karbantartással, diagnosztikával, villamossági szerelésekkel, alkatrész értékesítéssel, eredet- és műszaki vizsgáztatással, futómű beállítással, csak hogy főbb területeink közül említsünk párat. Teljeskörű diagnosztika professzionális gépekkel. Gépkocsi javítás, karbantartás Vezérlés csere, fék és futómű javítás, elektromos javítások, motorolaj csere, váltóolaj csere.


Gumizás: - gumiszerelés - centírozás - gumijavítás Ha megbízható autószervizt keres,hívjon bátran! Rövid határidővel vállaljuk a javításra váró autóját és igény esetén csere autót biztosítunk a javítás idejére! Nagyobb karosszériamunkák, a lengéscsillapítók, gömbfejek cseréje után is szükséges a futómű beállítása. WinAlign teljes mértékben egyesíti a konzol, a szenzorok és az emelő funkcióit egy kiemelkedően hatékony futómű állító rendszerbe.


Futómű diagnosztika

Már éve az ügyfelek szolgálatában! A futómű mérés ajánlott műszaki vizsga előtt. Azért, hogy autóját gond nélkül használhassa. De ha mégis gondja támadna, pl. Diagnosztika Hibakód kiolvasás és törlés.


Ha észrevette, hogy gépjárműve műszerfalán kigyulladt valamely hibát jelző lámpa, keresse fel szervizünket és megállapítjuk a hiba okát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések