2016. november 21., hétfő

Ördögi csillagjegyek

Gonosz, erős, határozott! Az, aki gyakorlatilag képes mindent magában tartani és ha már nem bírja, akkor… A szenvedélyes Skorpió rendkívül erősen mutatja ki érzéseit, a negatívumokat is beleértve. A heves indulatkitörés után általában lenyugszik. Megtanítjuk, hogy mit kell tenned!


Ha a csillagok hatással vannak az ember. Az életünkben minden okkal történik, nincs boldogság bánat nélkül, élet halál nélkül, siker sikertelenség nélkül, jó rossz nélkül, Ezt igazolják a csillagjegyek is. Tovább olvasom Ugyanez jellemző a csillagjegyekre is, minden embernek van jó és rossz tulajdonsága, de hogy fejlődhessünk meg kell tanulnunk használni a. Ezért ők nagyon vonzzák az embereket. Szeretik látni, hogy mindenki boldog, és ami a legfontosabb, akkor örülnek leginkább, ha ők okozhatnak másnak boldogságot. Az egyetlen ördögi , amely a belsejükben lakozik, a szexualitás, amely néha problémákat okozhat náluk.


Ez a jegy néha jó, de néha rossz is lehet. REJTETT ENERGIK A CSAKRA-TAN FNYBEN Gygyts a csakrk harmonizlsval. SHALILA SHARAMON BODOJ, BAGINSKI Bevezet Minden ember letben volt mr olyan pillanat, amikor feltette magnak ezeket a krdseket: Ki vagyok n? Kik a csillagjegyek idelis partnerei s mennyire hsgesek Mit mond a knai horoszkp a szerelemrl Szerelmi jsls 18.


Ördögi csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek elképesztően szerencsések. Mondhatni, bejött nekik az élet. Nyúljanak bármihez is, az máris arannyá változik a kezükben. Hogy mely csillagjegyek a szerencse szülöttei, arról a horoszkóp mondja el a részleteket.


A Szűz-angyal egészséges és pozsgás arcú, állandóan érted szorgoskodik. A nagy béketeremtő Mérleg egyfolytában arra törekszik, hogy harmóniát teremtsen a környezetében. A kedves, barátságos felszín alatt azonban egy igazi ördögi zseni lakozik.


Annak érdekében, hogy megnyerje mások szeretetét, a legnagyobb hazugságokat is képes elsütni velük kapcsolatban. Ha a Skorpiót vártad az első helyre, akkor alaposan meglepődhettél, mert ez a csillagjegy csak a dobogó legalsó fokát érdemelte ki azzal, hogy mesterien ördögi és mások felett uralkodik. Mindenkit meglep, hogy ki van az első helyen, pedig jobb velük vigyázni. Ha beleszeretnek valakibe, akkor szinte képtelenek kiszabadulni egy mérgező kapcsolat ördögi köréből.


Mivel hűséges típusok és bármit képesek megtenni azért, akit szeretnek, a rosszfiúk könnyen megtalálják őket és bár nem érdemesek a szeretetükre, mégis kihasználják azt, amit a Szűz nő elsőre nem fog észrevenni. A csillagjegyek mindegyike másként éli és oldja meg a nehézségeket és a problémákat. Egyesek gyorsan és hatékonyan teszik ezt, míg másoknak több időre van szükségük és segítségre is szorulnak. Hüvelyfertőzésből felfázás, hólyaghurut után hüvelyfertőzés – így törhetünk ki az ördögi körből! Kijutni ebből az ördögi körből nem egyszerű dolog, de lehetséges.


A legfontosabb, hogy rájöjj, miért mész mindig a rossz személy után. Míg egyfelõl, elvakítva a szerelemtõl, már alig várja, hogy szíve választottjával, egy új szintre lépjen a kapcsolatuk, a józan eszére hallgatva azonban, mégis azt érezheti, ennek még nem jött el az ideje, s ettõl kissé frusztrált lehet a napja. Bármennyire is nehéz, sérelmes, vagy igazságtalannak tûnik, emelkedjen felül a szituáción, s mindenképpen szakítsa meg az efféle ördögi kört, mert, ha hagyja elmélyülni a dolgot, az most nem sok jóhoz vezethet. Ebből az ördögi körből nem igazán tud szabadulni, pedig számtalan hasznos baráti tanácsot is kap sikerhez.


Semmi másra nem vágyna jobban, mint megértő, kitartó és hűséges társra találni. A Kosok a legfejfájósabbak közé tartoznak, nekik általában az egész felsőtestük érzékenyebb. A koponya és az agyi rész hajlamosabb a sérülésre, egész életükben jó, ha fokozottan odafigyelnek ezekre a területekre. Furfangossága megvédi bármily kijátszástól. Ha mégis megbántják, nem felejti el.


Ördögi csillagjegyek

Látszólagos fellengzőssége ellenére mindig szilárdan áll a földön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések