2016. november 28., hétfő

Telenor apn online vagy net

A leírást a főbb verziókra készítettük el olyan beállításokat használva, mellyel számukra sikeres volt a csatakozás, s bár a beírandó adatok közt különbség nincs, egy-egy, a készülékhez köthető menüpont (pl. APN típusa) némileg eltérhet egymástól. A Hitelesítés típusa - ha nem megy ’üres’, vagy ’semmi’ állapotában a kapcsolódás, próbáld meg a CHAP és a PAP verziókkal is. Ez úgy múködik, hogy a net APN -t kell annak használnia, aki forgalomarányosan fizet, aki pedig adatforgalom keretre fizetett elő, az használja az online APN -t.


Elméletileg ha rossz APN -t állítasz be, akkor azzal nem fog működni, tehát azért kaptad az sms-t gondolom. Save it as default settings. Live the best possible experience with a device of your choice. APN -t csak üzleti szerződéseken engedik és az ügyfélszolgálaton. APN type: default (ezt kell írni, ha kiválasztható internet kapcsolatot állítottunk be) Ez amúgy egy a t-mobile.


Bevallom most hirtelen gőzöm sincs, hogy melyik beállítás lenne a jobb vagy hogy mi a jelentősége egyiknek és másiknak, de netem működik, az biztos. Telenor je prva mobilna mreža u Srbiji. Try one by one until you get your internet working in your device. Elérési pont hozzáadása: Az internetelérési pont neve ( APN ) az a cím, amellyel a Windows rendszerű eszköz mobiladat-átviteli kapcsolat használatakor az internethez kapcsolódik.


APN är något som måste anges om en mobil enhet ska koppla upp sig mot internet via mobilnäten. Vi har listan över de vanligaste APN i Sverige för de svenska operatörerna. Läs mer om APN -inställningar och vad privat APN är. Adott Nokia Lumia 6WP 8. Be szeretném állítani a mobilnetem rajta de olyan sms-t kaptam hogy csak online APN -el tudom beállítani. Kolačići nam pomažu da prikažemo određene funkcionalnosti i obezbedimo najbolje korisničko iskustvo.


Ukoliko nastavite da pretražujete ovaj sajt, pristajete na korišćenje kolačića. Fájl vagy Eszközök menü – Kapcsolat nélküli mód). Ellenőrizzük a tűzfalbeállításokat. Internet Explorer, Mozilla Firefox stb.


Próbáljunk ki másik böngészőt is. APN -címet és DNS-címeket (ez utóbbi fontos!, lásd 7. oldal). Please try again later. So let’s come to our Trick. This trick works on android and Symbian.


First of all, you need to download Opera Handler, I would suggest Symbian user to download version 5. Android user to download 7. Amennyiben már ellenőrizted a szolgáltatói beállításokat és ennek ellenére nem működik valamelyik szolgáltatás, célszerű felkeresned készüléked típusától függően a márkaszervizt vagy ellátogatnod a gyártó honlapjára, ahol megtekintheted az eszközöd részletes használati utasítását. On Windows, APN settings should be entered in correct case. Egyes szolgáltatók esetében a mobilszolgáltatás beállításához meg kell adni az APN -beállításokat. Ha nem tudja módosítani az APN -beállításokat, forduljon a szolgáltatóhoz.


CyanogenMod verziója: 13. On iOS, APN settings should be entered in correct case. U okviru glavnog menija uđite na opciju Settings 2. Intézd ügyeidet kényelmesen, online. Tekintsd meg számlád vagy rendelj szolgáltatásokat a nap órájában bármikor.


Az én statisztikám szerint telenorosból 7-nél működik az apn átirás után, 3-nál nem, vagy még net sincs átirás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések