2016. november 22., kedd

Férfiak és szeretlek szó

Férfiak és szeretlek szó

Szeretlek a legszebb szó. EZT AZÉRT MERT ) EZT AZÉRT MERT SEGÍTSD MUNKÁNKAT EGY LIKE -AL ÉS EGY. A legkínosabb történetek a szeretlek szó kimondásáról - Férfiak és nők meséltek a szeretlek szóval kapcsolatos, kínos és vicces történeteikről. Nem szó szerint fordítottam.


Nyilvánvaló, hogy nagyon kevés az, aki ezt megteszi és ez részükről hatalmas erőfeszítést igényel. Mi alatt egyeseknek ez a szó egy életre való esküt jelent, mások számára egyenlő a veszéllyel. Először a pasik száján szalad ki a vallomás, utána viszont a nők azok, akik többször mondják.


Boykin erre is tudja a magyarázatot: A férfi vágya, hogy nyisson és egyértelművé tegye a szerelmét. Akár azért, hogy a partnere szexuális érdeklődését felkeltse, vagy hogy érzelmi kötődést építsen ki köztük. Szó szerint kasztrálta és leszúrta a vejét az anyós, mert a férfi nem fizetett gyerektartást A döbbenetes eset Oroszországban történt. A bedühödött asszony ennél is tovább ment: kidobta a veje heréit az ablakon. Férfiak , nem kell egyből menekülésre adni a fejeteket, ha meghalljátok, hogy „ szeretlek ”, hisz az is csak egy szó.


Férfiak és szeretlek szó

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.


Van aki úgy érzi ha a kedvese azt mondja szeretlek az valami végérvényes és kizárólagos, örök, ezért sok férfi nem igazán szereti kimondani, más férfiak előszeretettel használják, hogy gyorsabban elérjék céljukat és még van vagy ezer megközelítési pont. Amikor egy férfi igazán szerelmes, úgy tűnik, hogy rajta is visszatarthatatlanul úrrá lesz a romantika és érzelmeit, párját megelőzve, annak tudtára adja. A cambridge-i Massachusetsi Műszaki Egyetem (MIT) Sloan Menedzsment Karának új tanulmánya szerint ugyanis százalékban a férfiak mondják ki először, hogy szeretlek.


Kutakodtam ma kicsit (nem tudom, milyen indittatásból) és gondoltam megosztom veletek észrevételemet. Kiváncsi voltam a szeretlek szó különböző nyelvekben való megfelelőire, ne csak a sablon ájlávjút tudjam már. Ha a szeretlek szót elemezzük, akkor szerintem más úton kell elindulnunk. A szer-et-lek szó szerintem igenis megállja a helyét, mert ha nézzük a részeit, akkor megkapjuk, hogy aki szereti a másikat az szer-rel et-eti, tehát figyelmet, energiát és érzéseket küld felé, azaz energiát küld.


Nem mondták el, hogy mi van benne, csak hogy adjam át Borkai Zsoltnak. Megnézte, mi van a borítékban, azután Győrbe ment és átadta Borkai Zsoltnak, aki állítása szerint nagyon megörült a küldeménynek. Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is? Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


Mert tudjátok: „A szó elszáll, az írás megmarad. Avagy, a beszéd mulandó, a tett maradandó. Azt hiszem addig kell örülni, amíg a kiválasztott férfi mumusa egy picit igen is a szeretlek szó. Mert biztosak lehetünk benne, hogy amikor kimondja, akkor azt úgyis gondolja. Egy Egyesült Államokban készített tanulmányból, melyben csaknem 1. A nők sokkal érzékibbek és könnyebben meghatódnak.


A férfiak hidegek és nemtörődömebbek, mert hát, azért férfiak. Nagyon sokszor megesik, hogy mi nők is, és a férfiak is egyaránt, amikor szeretünk valakit, vagy már szerelembe estünk, képesek vagyunk befolyásolni, már-már megfojtani a másikat, féltékenységi rohamot kapni, megzsarolni, csak, hogy ne hagyjon el. A féltékenység például lehet jó, és rossz is egyaránt.


Férfiak és szeretlek szó

A következő cikkünkben a hol és mikor kérdéskörével folytatjuk. Ha szeretné hogy a kidsnews. Ha belegondolunk, talán nem akkora súllyal, mint például egy lánykérésnek, de ha azt vesszük alapul, hogy az első szeretlek kimondását követően egyenes út vezet el a házasságig - nyilván végletekig leegyszerűsítve -, akkor igenis fontos, hogy ez a szó kimondásra kerüljön, és ne is annyira az legyen a kérdés, hogy. Néha hiábavaló kiejtenünk azt, hogy “ szeretlek ” és sokszor a “vigyázz” szó sokkal többet ér. Manapság túl sok a hazugság, túl sok az üres szó és nagyon kevés, az igaz szeretet.


Ne feledjétek: A “vigyázz magadra” többet jelent, mint a “ szeretlek ”! Csaba És Mónika nincs ara szó. Igen, mindannyian nagyon öregek vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések