2016. november 15., kedd

Münsterlandi vizsla eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Small Munsterlander Hungary. This is a famous Hungarian small munsterlander kennel. Eladó Magyar Vizsla kiskutyák. Oltva és féregtelenítve vannak.


Münsterlandi vizsla eladó

OKTÓBER után elvihetők. Féregtelenítve, oltva lesznek. Ez az ingyenes apróhirdetés oldal rengeteg kutyafajta hirdetésére ad lehetőséget, hogy segítse az eladó kiskutya gazdára találását. Welhs terrier lányok eladók, augusztusi születésűek, úgy hogy azonnal vihetőek.


A kan Szerb vérvonalból származik. Kis münsterlandi vizslák. Szép küllemű, jó adottságokkal rendelkező, bevadászott szülőktől kis münsterlandi vizsla kiskutyák eladók! Az alomból még választható kan és szuka kölyök is. A szülök CAC, fajtagyőztes német és szerb származásúak (a képek közt az anyjukról található fénykép).


Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. Igény szerint törzskönyvvel vagy anélkül. Nagy münsterlandi vizsla. Várom szerető gazdik jelentkezését, előre foglal. Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül!


Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, ha örökbe adunk a gazdira váró kutyáink közül néhányat. Vizsla nevelése, tanítása: esetükben sem szabad elfeledkezni a rendszeres és alapos kimozgatásról, és az sem válik kárukra, ha célzottan vadászkutyafajták képzésére specializálódott iskolába hordjuk őket. Ottó éves, német vizsla , kan. Barátságos, mozgékony, nagy térigényű kutya.


Gazdája gyógyíthatatlan beteg és már nem fog hozzá hazamenni. Most jelenleg van, aki enni és inni ad neki reggel és este, de ennél Ottónak többre lenne szüksége. Még most otthonában, egy kertes házban van, de ezt a házat el fogják adni. Apróhirdetések INGYEN, gyorsan, egyszerűen!


Hirdesd eladó termékei szolgáltatásaid a nextapro. A hirdetésfeladás egyszerű és gyors, az eladott termékek után nem kell jutalékot fizetni. A regisztrációval sem kell bajlódno hirdetésed feladáskor profilod automatikusan elkészül.


Profilodban lehetőséged nyílik, hirdetéseid. Azt tartják, hogy ha az összes többi vadászkutya valamilyen oknál fogva kipusztulna, a vizsla valamennyit képes lenne helyettesíteni. Márok Tamásnál - Seven puppies of small munsterlander with great pedigree are for sale. Both parents are talented hunters. The Vizsla holds its tail horizontal to the ground and wags it vigorously while charging through rough scrub and undergrowth.


The docked tail of the Vizsla is significantly longer than that of other dogs with traditionally docked tails such as the Weimaraner, Dobermann, Boxer, and Australian Shepherd. Since the tail is docked when the puppy is. The Vizsla ’s medium size is one of the breed’s most appealing characteristics as a hunter of fowl and upland game, and through the centuries the Vizsla has held a unique position for a sporting dog – that of household companion and family dog. The Vizsla is a natural hunter endowed with an excellent nose and an outstanding trainability.


Münsterlandi vizsla eladó

Mezőn, erdőben és vízben egyaránt használhatónak kell lennie, az alábbi jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. A vizsla sokoldalúan használható vadászkutya. Kiváló szaglás, határozott vadmegállás, kitűnő apportkészség, az úszónyom célratörő, a víz szeretetével párosuló követése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések