2016. november 11., péntek

Élőzenés est

Élőzenés est

Nézzétek el nekem a hang- és képmi. See actions taken by the people who manage and post content. Vissza a főkategóriához Élőzenés est a Gusto-ban Programok.


Reviews Nem volt idő az ételeket megkóstolni, de a hideg csapolt sör nagyon. Bulihét-élőzenés táncos est 04. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Zenés, táncos est kínálatunk folyamatosan frissül.


Válogasson kedvére a népszerű programok és helyszínek között! A megjelenéseket lakóhelye vagy úti célja szerint is lekérdezheti. Sok szeretettel meghívunk Gödre, a Duna Csárdába, ahol ismét megrendezésre kerül az immár hagyományosnak tekinthető görög élőzenés , táncos est. Az est házigazdája Papavasziliu Philipasz, aki Szeltner László barátjával nem csak elegáns táncbemutatóval kedveskedik majd a vendégeknek, hanem mindenkit nagy örömmel be is von a közös táncba. Balkaninfo Comments Élőzenés görög gasztro est , gasztro, görög gasztronómia, Görögország, Gyradiko Estia, gyros Megismerheted az eredeti görög ízeket, kipróbálhatod a legjobb fogásokat egy fantasztikus menüsorral – mindezt élő görög zene és hamisítatlan helyi hangulat mellett.


Élőzenés est

November 8-án, pénteken 20órától ÉLŐZENÉS EST VÁRKONYI TIBIVEL! Sokat gondolkodtam , írjak-e véleményt , majd úgy. A programok ingyenesen látogathatók! A bogrács külön térítendő! Itt az idő, hogy mindenki eldöntse, hogy hol is köszöntené az új évet!


A vacsora 19:30-kor egy pohár üdvözlő pezsgővel veszi kezdetét. Szilveszteri ünnepi programok - animátor program gyermekeknek, Bűvész Show Szajlai Szabolccsal, Stand Up Comedy Szikra Lászlóval és Lovaskocsikázás, az esti buliról DJ Bartha. La Bodeguita Del Medio Budapest - Kubai koktél bár és étterem élő zenével. Latin- Amerikai specialitások és nemzetközi konyha. Tradícionális Kreole ételek.


Babakocsit viszont érdemes vinni. A tengerparthoz közel van, gyorsan le lehet jutni. A gyerekmedencét naponta tisztítják, időnként napjában többször is.


Jó programok vannak: pizza party, dinnye party, élőzenés est egy héten egyszer. Nagyobb gyerekeknek foglalkozásokat tartanak. Ngyon szeretik a gyerekeket. CSENDES – EST - élőzenés mantra est Csendes Csabával, Bognár Zsolttal és Arató Mónikával szeptember 4-én csütörtökön, 18. Ezen az estén olyan fontos mantrákat éneklünk, amelyek segítenek a megerősödésben, a szívnyitásban, és a vágyak valósággá álmodásában.


Pódium Étterem Kezdje a hosszú hétvégét kellemes zenével és ínycsiklandozó falatokkal! Tradicionális afrikai ének, zene, tánc, modern nyugat-, közép-, kelet és dél-afrikai koreográfiák, színes, látványos jelmezekkel. Engedjék, hogy valódi fekete afrikai hangulatot varázsoljunk az Önök rendezvényének is.


Kroko bárunkban különleges afrikai ütőhangszereken, szenegáli alapokra épülő modern világzenék, tradicionális énekek és. Asztalfoglalást nyitvatartási időben telefonon vagy személyesen a Mignonban. Márton napi élőzenés liba est ! Jegyek elővételben korlátozott számban kaphatók! Vendégünk JESSY a muzsika tv-ből!


Élőzenés est

Szentmise az Isten Irgalmassága Templomban. Zalakaros város karácsonyfájának díszítése A Zalakarosi Női Kar adventi zenés áhítata, közreműködik a Vonós Kamaraegyüttes (Isteni Irgalmasság templom, a órakor kezdődő szentmisét követően) III. A Kormány az Alkotmány 35. Rőti József szobrász műveinek kiállítása. Színházi évad: Jimmy a király legenda.


Nőnapi nosztalgia buli- Anna. Ma várlak benneteket egy fantasztikus hűsítő Segafredo jegeskávéra, amit 490.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések