2016. november 11., péntek

Nyári fesztiválok 2019

Nyári gasztronómiai fesztiválok , művészeti fesztiválok , hagyományőrző fesztiválok , sport. A Városmajor nyári koncertkínálatában Palya Bea, a Cotton Club Singers, Náray Erika–Szinetár Dóra–Szalóki Ági közös koncertje, Kamarás Iván, a Magashegyi Underground Symphonic, Vásáry Tamás és a Kodály Ifjúsági Világzenekar, Rákász Gergely a Lords Of The Organ III. Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpadokon.


Kálmán Imre Kulturális Központ. A Balogh család legifjabb tagját, Öcsit apró csínytevései miatt bezárják a fürdőszobába. Itt megjelenik előtte Kököjszi és Bobojsza, a két mesebeli törpe és felajánlják, hogy mindenben a segítségére lesznek.


A világ egyik legismertebb filmzeneszerzője, Hans Zimmer újabb turnét álmodott meg, amely ezúttal sem kerüli el Budapestet. A Csodálatos Balaton portálon rengeteg balatoni program, koncert, zenei fesztivál, gasztronómiai esemény és sport program kínálatában böngészhetsz. Aki kicsit is figyelemmel kíséri Győr nyári programkínálatát, már tudja, hogy a városban hagyományai vannak a szabadtéri könnyűzenei koncerteknek. Idén nyáron az Edda zenekar várja rajongóit a nyárestében a Dunakapu téren. A július igazi fesztiválhónap!


Győrtől Boldogkőváraljáig, a Balatontól a Dunakanyarig, Hegykőtől Veszprémig számos remek családi fesztivál vár rátok. Győrkőcfesztivál – Győr, július 5-7. A jeles nagy kulturális fesztiválok közül az idén június 1-én induló nyári fesztiválnak is szerepe van abban, hogy a főváros idén elnyerte a rangos European Best Destination címet, vagyis „Európa legjobb úticélja” lett, mely elismerés a város épített öröksége és szépsége mellett az egész évet átfogó, pezsgő. A pörköltfőző versenyt zenei, táncos, játékos programokkal várják.


Salzburg nyári zenei fesztiválja, Ausztria. A felvidéki nyári szezon egyik leghangulatosabb és talán legvártabb pillanata mikor a Gombaszögi Nyári Tábor megnyitja kapuit! A legjobb programok Budapesten.


Fesztiválok , koncertek, kiállítások, színház, opera és egyéb események. Hétvégi program ötletek felnőtteknek és gyerekeknek. Rita Ora, Gianluca Vacchi, Brooklyn Bounce, Tujamo és Borgore mellé a SCOOTER is csatlakozik a nemzetközi előadók sorába, a Velencei-tó partjára. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


November és December között kerül megrendezésre a Forraltbor fesztivál, a Nagy Családi Hétvége Tordasi élményparkban és Western Faluban. A belépés a rendezvényre ingyenes mindkét napon, a területen több száz ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre. Folytatódjék háromrészes sorozatunk, melyben minden hónapban egy adott ország legjobb nyári zenei és összművészeti fesztiváljait mutatjuk be. Nyakunkban a “mindjárt itt a nyár!


Nyári fesztiválok 2019

Kiállitás kulturális rendezvény nyári fesztiválok rendezvények Somogy megyében szeptemberi rendezvény zenei rendezvény Kérem, hogy a Rendezvényfigyelő számomra rendszeresen küldje heti gyűjteményeit. Nyári fesztiválok : mindenkit átvilágítanak a hatóságok Csak a rendőrség, a TEK, a NAV, az ügyészség és a bíróság tudhatja maj hogy ki és hol fesztiválozott. Arcképes regisztráció is kötelező lesz.


A háromrészes fesztiváltanulmányozó sorozatunk befejező epizódjához érkeztünk. Megnéztük, mit ad Szlovákiában a Pohoda, a Grape vagy a Gombaszögi Nyári Tábor, de alaposan megvizsgáltuk a Sziget, az O. Kolorádó tulajdonságait is, melyekkel Magyarország legmenőbb fesztiváljaivá nőtték ki magukat. Ha már megvan a fesztivál jegye az útiterved és a fesztivál outfited is, csak pár dolog maradt hátra, melyet semmiképpen ne felejts el! A nyári fesztiválok must-have kellékei.


A nagyszerű társaságot, a felhőtlen bulizást és a felszabadult nevetéseket. Azért ügyelj a biztonságodra az utazás alkalmával és a szálláson! Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiválja idén is a legváltozatosabb hazai és külföldi fellépőkkel készül a nyári rohamra. A Debreceni Nagyerdőben elterülő fesztiválon bármilyen zenét is szeress, biztosan megtalálod a hozzád passzolót, hála a rengeteg zenei helyszínnek. A belépés idén is ingyenes, a programot harmadik alkalommal rendezzük.


Nem találsz elég izgalmat a magyarországi fesztiválokban? Akkor éppen ideje szemügyre venned néhány közeli ország kínálatát: egy pár száz kilométer sugarú körön belül jó eséllyel ott van az a fesztivál is, amit mintha pont neked találtak volna ki. Polgármesteri Hivatal parkoló Zala Megyei Népművészeti Egyesület és a Zalai 47.


Nyári fesztiválok 2019

Június végétől szeptember elejéig a Fonó zárva tart, de az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések