2016. november 17., csütörtök

Medvetámadás románia 2019

Gyönyörű őzek a szórón. Stílus A villanypásztortól sem riadt vissza az a barna medve, amit nagy erőkkel keresnek Olaszországban. Miután az emberekre és a háztáji állatokra nézve is veszélyesnek nyilvánítottak egy barna medvét Olaszországban, nagy erőkkel keresik az egyszer már befogott, de azóta megszökött állatot. Please try again later.


Idén azonban Románia egyre nagyobb területéről érkeznek hasonló jelentések, és. Október közepén a Maros megyei Vámosudvarhelyen esett medvetámadás áldozatául egy horgász. Szombat reggel a Szeben megyei Medgyesen a főtér közelében bóklászott egy medve. Két hete újabb két medvetámadás történt Romániában, akkor Bákó megyében egy embert megölt, Beszterce megyében pedig megsebesített egy férfit a medve és szinte naponta érkeznek hírek arról, hogy a medvék akár nagyobb településekre, iskolák udvarára is bemerészkednek.


Elkészült a statisztika: az első félévben országos szinten több mint ötszáz alkalommal riasztották a csendőröket Romániában, hogy a nagyvadaktól védjék az embereket és javaikat – derül ki a román csendőrség közleményéből. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Ebben az évben Románia egyre nagyobb területén történtek hasonló támadások, a jelentések szerint a veszélyes vadállatok egyre szokatlanabb helyeken bukkannak fel. Erre jó példa az október közepén a Maros megyei Vámosudvarhelyen történt medvetámadás , ahol egy horgász esett áldozatául egy megdvének.


Medvetámadás románia 2019

A éves férfi vadászaton vett részt hajtóként egy Beszterce-Naszód megyei erdőben. Amikor meglátta a hatalmas állatot, telefonjával videózni kezdte, de, amikor meglátta, hogy a medve észrevette őt és felé fordult, eldobta, és menekülni próbált - adta hírül a Maszol. A férfi súlyos, maradandó sérüléseket szerzett. Durván felhasított fejbőrrel, nyak- és végtagsérülésekkel került kórházba, de élve megúszta a medvetámadást egy nagykárolyi vadász – írta a maszol.


Rendőrség: ingerelte az állatot a Hargita megyei medvetámadásban meghalt férfi A medve által Kőrispatak közelében megölt fiatalember ingerelte az állatot, fadarabokat és egyebeket dobált a barlangjához - derült ki a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásából. Két medvetámadás is történt Romániában: egy embert Bákó megyében megölt egy állat, Beszterce megyében pedig szintén egy medve sebesített meg egy férfit – közölte a Mediafax hírügynökség. A Bákó megyei Barsanesti határában az erdőben többedmagával gombászó férfira támadt a medve. Maros megye Románia Újabb földrengés volt Székelyföld közelében A földmozgás 1kilométeres mélységben következett be, Ploieşti-től 5 Brassótól 6 Bukaresttől 1kilométerre. Két medvetámadás is volt Romániában, egy férfi belehalt sérüléseibe Egy embert Bákó megyében megölt egy állat, Beszterce megyében pedig szintén egy medve sebesített meg egy férfit.


A hétvégi medvetámadás éves áldozata a közeli Nyárádmagyarós jegyzője volt, aki évek óta járt hétvégenként ugyanarra a helyre horgászni. Maros megyei hírportál szerint a nagyvad teljesen összemarcangolta az áldozat arcát, és letépte az egyik karját. A csökkenő kamatkörnyezetben egyre nehezebb jó hozamú befektetést találni.


KÜLFÖLD Brutális részletek, medvetámadás ért egy magyar édesanyát A medve Madéfalván támadta meg a hatgyermekes asszonyt, aki először megpróbált elmenekülni. Ahogy arról korábban beszámoltunk Székelyföldön egyre több medvetámadás történt az elmúlt időszakban, ugyanis annyira elszaporodtak a medvék, hogy már kétszer annyian vannak, mint amennyit a terület képes lenne eltartani. Most újabb támadás történt, mivel a minisztérium még. Romániában túrázott a éves német férfi, Andi Bauer angol barátnőjével, Larával, amikor szörnyű medvetámadás érte.


Medvetámadás románia 2019

Egyszercsak ott termett mellette egy méretes példány két bocsával, és rárontott a férfira. Elkapta a lábát és marcangolni, vonszolni kezdte, miközben barátnője távolabbról figyelte a brutális. Dambovita megyében, alig tíz kilométerre attól a helytől, ahol vasárnapra virradóra kilőtték az előző napi támadások felelősének tartott medvét.


Az újabb áldozatot, egy éves férfit egy vadőr találta meg szerdán, néhány. Ez már a második halálos medvetámadás egy hónapon belül Maros megyében. Medvetámadásra utaló sérülésekkel holtan találtak szombaton egy juhpásztort Romániában, Oláhkocsárd (Cucerdea) és Gyulas (Giuluş) közötti erdő környékén – közölte a Maros megyei rendőr-főfelügyelőség. Információink szerint Pécsett műtötték meg azt a paksi vadászt, akire a napokban támadt egy medve Székelyföldön. Eltört a válla és több helyen okozott zúzódásokat rajta az állat.


A medvetámadás miatt a Parkolót személyzet védi. Mint a tájékoztatásból kiderül, a férfit az arcán és a lábán harapta meg a medve, amely a. A törvénytelen erdőirtások és az erdészek elleni erőszak miatt tüntettek környezetvédők Romániában. Több ezer tüntető vonult utcára vasárnap Bukarestben és Románia más nagyvárosaiban környezetvédő szervezetek felhívására, hogy a törvénytelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések