2017. augusztus 14., hétfő

Ányk nyomtatvány megnyitása

Aki még nem frissített, a javításig használja az ÁNYK v 2. Ez érinti az ÁNYK közvetlen nyomtatványbeküldési funkcióját. Ha nincsenek speciális igényei, minden feltett kérdésre fogadja el a felkínált választ. A program működéséhez elengedhetetlen J. Hogyan tudom az frm, enyk fájlt beilleszteni az ÁNYK programba? Szüleimnek elromlott a nyomtatójuk és külső merevlemezre feltettem a megcsinált adóbevallás mentését. Kinyomtatnám, de nem tudom melyik programmal kéne, mert az ÁNYK-val nem megy.


Ányk nyomtatvány megnyitása

Segítsen aki ért hozzá hogy csináljam. NYK nyomtatvány kitöltő programban hogyan kell a nyomtatványokat megnyitni? Feltöltöttük a számítógépre az ÁNYK-t,de a nyomtatványokat nem tudom megnyitni. Nyomtatvány megnyitása. A megjelenő listában alapértelmezésben a nyomtatvány neve szerint növekvő sorrendben rendezettek a nyomtatványok.


Ha így nem tudtuk elindítani az ÁNYK-t, telepítsük újra a gépre a NAV oldaláról. A letöltött telepítőprogram segítségével tudjuk eltávolítani is az ÁNYK-t. A telepítés elhelyezi az indításhoz szükséges ÁNYK parancsikont az asztalon (Desktop). A fenti NAV oldalon mindig leolvashatjuk, hogy mi a legfrissebb ÁNYK verzió. Amennyiben hibátlan a nyomtatvány, vagy hibás nyomtatvány esetén is a megjelölést választja, akkor az elektronikusan feladott nyomtatványok adatai titkosításra kerülnek.


A jobb felső sarokban különböző funkciógombok található (pl. ellenőrzés, adatok újraszámolása stb.). Bejelentés Dokumentumok Fizetés Saját adatok Információk Kilépés Kilépés. Kapcsolatfelvétel open_in_new.


Telepítettem az ÁNYK -t, minden lefutott rendben, viszont hiába jelezte a végén, az indító ikont nem rakta ki az Asztalra. Az abevjava_start csak a helyéről indítható, és működik is. A gondom az, hogy az ikon miért nem került ki az Asztalra, de az Alkalmazásokban se találom az ÁNYK -t Megoldási javaslatokat kérek.


A „Szerviz” menüpont „Névjegy” (legalsó) almenüpontját ki kell választani. OpenJDK Java futtatókörnyezet) Ezután töltse le a NAV oldaláról a nyomtatvány kitöltőt. Ezután a járulék menüsoron az Állomány beemelése ( zöld kereszt ) funkción belül az ABEVJava fájl hozzáadása gombnál válassza ki a többi. Szíveskedjen a programot bezárni majd újranyitni és úgy megpróbálni a nyomtatvány megnyitását. NYK ) Ahhoz, hogy a dokumentumot kés őbb fel tudjuk tölteni az E-naplóba, el kell mentenünk.


Az adatok offline rögzítését az általános nyomtatványkitöltő ( ÁNYK ) program végzi, az e-építési napló alkalmazásból letöltött nyomtatvány sablon használatával. A funkció használata előtt telepíteni kell az ÁNYK programot. Töltse ki az űrlapot 5. Ellenőrizés: Pipa ikon (sárga figyelmeztetések maradhatnak) 7. NYK keretprogram és nyomtatványok frissítése 2. Az ünnepek egy új felületet is hoztak a pénz- és munkaügy területén dolgozóknak, a Központi Azonosítási Ügynököt. Akik hozzám hasonlóan dolgoztak a két ünnep között, első kézből kísérhették végig gyerekbetegségein a honlapot, és az újdonságokat kezelni nem tudó ÁNYK -t.


Ányk nyomtatvány megnyitása

A probléma az ÁNYK telepítésénél jelentkezik. Ha a nyomtatvány ellenőrzésekor csak figyelmeztető üzenetek vannak, akkor a nyomtatvány hibamentes (a pipa kikapcsolható). A lista mindig a betöltött nyomtatványra vonatkozó üzeneteket tartalmazza.


Az Ányk használatához szükséges Java keretrendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések