2017. augusztus 10., csütörtök

Pedikűr árak 2018

Pedikűr árak - Tekintse meg pedikűr szolgáltartásunk részleteit és árainkat - Beauty and Go Szépségszalon. Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után pedig testi-lelki harmóniában, feltöltődve térhet vissza a mindennapi élet körforgásába.


Pedikűr árak 2018

A kezelések részletes leírásai megtalálhatóak honlapom menüpontjai. Szeretnénk jelezni, hogy a fenti árak nettó árak , azaz nem tartalmazzák az áfát. Ezen kívül fenntartjuk az árváltoztatás jogát, ezért az időpont egyeztetésekor mindig érdemes pontosítani a különféle pedikűrös szolgáltatások. Az árak bruttó árak forintban értendőek.


A lábápolás, illetve más néven pedikűr sajnos háttérbe szorult és szorul hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására. A lábak ápolása, egész évben történő karbantartása nem csak esztétikai, hanem adott esetben mozgásszervi szempontból is fontos. A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal! A feltüntetett árak az Áfa összegét tartalmazzák és magyar Forintban (HUF) értendőek! A teljes árlista PDf dokumentumként történő letöltéséhez kattintson ide.


Pedikűr árak 2018

SZOLGÁLTATÁSAINK ÁRJEGYZÉKE. MANIKŰR- PEDIKŰR -LAKKOZÁS. Masszázs, masszőr, pedikűr , manuálterápia Budapesten a 9. Tekintsd meg szolgáltatásainkat melyeket kedvező árakon kínálunk! A lábápoló, pedikűr tanfolyam elvégzésével államilag elismert szakmunkás bizonyítványt kapnak a résztvevők, mely lehetőséget biztosít az EUROPASS bizonyítvány kiváltására. Iskolánk nyílt napokat tart, melynek időpontjáról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


Vendégeink számára kényelmes állítható pedikűr szék. Egyszer használatos eszközöket használunk a fertőzések megelőzése érdekében. Több mint 1géllak színnel rendelkezünk.


Volford Dóri vagyok, kézápoló-műkörömépítő. Azóta is rendszeresen járok szakmai rendezvényekre, továbbképzésekre. Sok szeretettel várom meglévő es új vendégeimet, ahol megismerhetem az új trendeket, es fejleszthetem tudasomat, hogy vendégeim mindig elégedetten távozzanak.


Műköröm építés – Pedikűr – Manikűr Budapest Beauty and GO Szépségszalon – Bemutatkozás. Fodrászat - Fodrász szalon Budán és Pesten - Francia Dessagne hajvágás: előtérben a nőiességed - lágy dinamika, könnyed elegancia, finom vonalak. Gyermek kedvezményeink felnőttekkel egy szobában érvényesek. Pedikűr : Lábáztatás (áztató sós vízben), bőrkeményedés eltávolítása, körmök vágása, formázása. Bőrtípustól függően kézi eszközökkel, és vizes pedikűrgép alkalmazásával.


Az ár függ a kezelés bonyolultságától. Ez a weboldal sütiket használ annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A sütiket az Ön böngészője menti és olyan funkciókat lát el vele, mint az oldalra való visszatérésnek a felismerése, illetve segít a csapatunknak, hogy megérthessük, melyek azok a részek, amelyek a legérdekesebbek és leghasznosabbak a weboldalunkon.


A pedikűr kezelés az alábbi lépésekből áll: A láb előkészítése bőrpuhító szerekkel, körmök rövidítése, körömsarkok kezelése, körömlemez vékonyítása és simítása. Talp és sarok vékonyítása és reszelése, fertőtlenítés és végül a talp krémezése, a hidratáló, tápláló anyagok a bőr mélyebb. Műköröm, pedikűr , manikűr, paraffinos kéz-és lábápolás.


Pedikűr árak 2018

M3-as közelében igényes, csendes helyen várom kedves vendégeimet. Online boltok, akciók egy. Szépségszalon Dunaharaszti, várja kedves vendegeit fodrásszattal, kozmetikai, pedikűr , manikűr, műköröm és masszázs szolgaltatasaival.


Szalonunkban Wella, System Professional, Crystal Nails és Creative Studio termékekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések