2017. augusztus 30., szerda

Hogyan veszed észre ha egy rák szerelmes

Ha szerelmes lesz, soha többé nem akarja elengedni az illetőt, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák, és mindent megkapjon, amiről úgy gondolja, hogy neki az jár. A Rák pontosan megfogalmazza a vágyait, és ha esetleg azok nem teljesülnek, akkor megsértődik és megjegyzéseket tesz. A szerelem elképesztő hatással van ránk, lelkileg, sőt, még fizikailag is. Ezért talán téged sem ér váratlanul a tény, miszerint az emberek többsége egy párkapcsolatban elkezd átalakulni.


Hogyan veszed észre ha egy rák szerelmes

A csillagjegyed pedig elárulja, hogyan változol meg, amikor végre szerelmes leszel! A lovag szerelme, ez a nemes érzelem az emberi kapcsolatok rituális formája. A jóképű vitéz mindig egy elérhetetlen hölgybe lesz szerelmes , akit valóban megszerezhetne, azok a való életben veszik körül, lehet, hogy épp a felesége az. De ők nem számítanak, mert igaz szerelemmel azt imádja, akit el nem érhet soha. Ha először a szerelmes párt látod meg, azt jelenti, hogy nagyon szoros érzelmi szálak kötnek össze a körülötted levő emberekkel, vagyis igencsak ragaszkodsz barátaidhoz.


Zavar az, hogy egyoldalú szerinted ez a kötődés. Próbálj meg jobban kommunikálni, hogy érezhessék mennyire fontosak számodra. Sokszor vágyik egy jó kis beszélgetésre, ha ez nem adatik meg számára, akkor hajlamos arra, hogy pillanatok alatt kilépjen egy hosszú párkapcsolatból is. Szenvedélyes alkat, de ha úgy érzi, hogy kezd túlságosan komollyá válni egy kapcsolat, akkor hamar meginog.


Hogyan veszed észre ha egy rák szerelmes

Hogyan viselkedik, ha szerelmes ? Egy anyáskodó Rák vagy egy hidegfejű Szűz, netán egy független Vízöntő, aki talán észre sem. A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat.


Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el. A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre , hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Nem szükséges faggatnunk őket azonban, ha tudunk olvasni a testbeszédükből és a gesztusaikból.


Hogyan veszed észre ha egy rák szerelmes

A férfiak és nők különbözőképpen mutatják ki szeretetüket. LOVE jel, hogy valaki titokban szerelmes beléd – még ha tagadja is. A fiúk érzéseiben még nehezebb olvasni, hiszen őket épp arra nevelik, hogy ne mutassák ki a dolgokat. Egy nagymama őszinte levele kis unokájához. Ezt az összes nőnek el kell olvasnia!


Ha majd szerelmes leszel, figyelj arra, hogy a választottad tisztában legyen azzal, hogy melyik a kedvenc színe és hogy hogyan szereted reggelente elfogyasztani a kávédat. De ha már együtt vagytok egy ideje, a párodon mégis azt veszed észre , hogy nem szívesen beszél másnak a kapcsolatotokról, ott valami nincs rendben. Ezzel szemben azt látni, hogy a párod büszke arra, hogy veled van, nagyon felemelő érzés. A Rák még egy másik Rák számára is örök rejtély marad.


Az állandó sértődés, elvonulás, ami mindkettőtökre jellemző, nem hoz közelebb benneteket egymáshoz. Ne a bezárkózás legyen az első, ami eszetekbe jut, ha valami nem pontosan az elképzelésetek szerint alakul. Ha arra van szükségünk, hogy a partnerünk egyértelműen kinyilvánítsa a szeretetét, akkor ne a Vízöntőt válasszuk. Ha viszont van elég önbizalmunk, tisztában vagyunk azzal, hogy igenis lehet minket szeretni, és nagyra értékeljük egy ilyen férfi barátságát, akkor megtaláltuk az igazit.


Ha a Kos szerelmes , akkor különösen türelmetlenné válik. Azonnal akar tége és nehezen viseli a visszautasítást, miközben ennél jobb vágyfokozó nincs is számára. Mindent megtesz, hogy új élményekkel gazdagodj általa, ugyanakkor talán nem veszi észre , hogy túlzott direktségével megbánthat, rámenőssége pedig terhes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések