2017. augusztus 15., kedd

Szentendre postás strand vélemények

Szentendre postás strand vélemények

Szentendre első legális szabadstrandja, a megújult Postás strand. A Dunán bójákkal, a parton táblákkal jelölik a strandrészt. A part közelében öltöző, négyállásos zuhanyzó és ivóvízcsap is a strandolók rendelkezésére áll. A közösségi tervezés során fogalmazódtak meg azok az elvárások, tervezési irányvonalak, melyek mentén a Postás jövőjét elképzelték a városlakók. A legendás szentendrei Postás strand a 60-as, 70-es években élte fénykorát.


Szentendre postás strand vélemények

A rongálások okozta károk helyreállítását a VSZ NZrt. Június elején már rendezett környezettel várta a pünkösdi hosszú hétvégén a látogatókat a Postás - strand : kihelyezték a mobil WC-ket, lenyírták a füvet. A bő egy hónapig tartó közös munka során több száz kérdőív és öt tervezési alkalom segített abban, hogy a tervek elkészülhessenek. Az eseményen köszöntőt mond Verseghi-Nagy Miklós polgármester.


Reviews Nice foo nice beer, great staff! Balkán Fanatik koncert a postáson. A folyón mindkét nap délelőtt evezős, SUP, a parton sport, ügyességi és kézműves programok lehetősége adott. Ha vízről érkezel, kikötésnél vigyázz a fürdőzőkre, különösen a gyerekekre! A Hajózási szabályzet tiltja a bolyával elkerített fürdőhelyen a hajóforgalmat, kikötést.


Vegyen részt Ön is a Postás Strand újratervezésében! A strand a nyári szezonban bármikor látogatható. Bemutatkozása A Dunakeszi szabadstrand lapos partszakasszal, hűs árnyékot adó fákkal és játszótérrel várja a Duna partján pihenni vágyókat. A helyiek tudják, de a többiek is jobb, ha tudják. A nemrégiben felújított, majd átadott Postás strand helyzetéről közölt riportot az Átlátszó, amely számos érdekességről ír cikkében: megemlítik, hogy a strand , amely igen közkedvelt a szentendreiek körében, új játszóeszközöket, fitneszparkot, sőt napozóágyakat, ernyőket, továbbá homokos plázst is kapott, de wc például nincs, a városi csatornarendszer rossz.


A Postás strand mindannyiunké és ez így is marad! Magyarországi strandok, amelyek ingyenesen vehetők igénybe. Keress térképes keresőnk segítségével. Pici babával is lehet e menni? Sajnos így a neten nem nagyon találtam róla rendesen leírást,képeket.


Szentendre postás strand vélemények

Hol lehet korizni Szentendrén? Közösségi tornára invitáljuk a szentendrei lakosokat az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében a Postás strandra. Várunk mindenkit szeretettel csütörtökönként délután órakor, a SZEI fitneszparkba! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Július 20-án hivatalosan is átadták a megújult Postás strandot Szentendrén. A bruttó 9millió forintos fejlesztési összegből új játszóeszközök, fitneszpark, napozóágyak, ernyők, homokos plázs, új zuhanyzók, öltözők készültek el.


Mindeközben minden nagyobb esőzés után 1méterrel feljebb ömlik a fekáliás szennyvíz a Dunába. A fitneszparkunk is készül még, de a biciklispihenőnél már kikerült a napvitorla, a napelemes közvilágítás is. A lakossági vélemények megismerése érdekében szerveztek.


Fehér homokos föveny, pálmafák és sportolási lehetőségek Budapest határán, a budakalászi Lupa tó partján. Rendezvények Meghívó – Diabétesz a családban DIABÉTESZ A CSALÁDBAN …Unokától a nagyszülőkig…. November – én -óráig A Diabétesz világnapja alkalmából várunk minden kedves érdeklődőt Budakalászon a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtárban előadásokkal, mérésekkel és ételkóstolóval.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések