2017. augusztus 10., csütörtök

Lányomnak szeretettel születésnapjára

Lányomnak Szeretettel névnapjára! Szép nap virradt ma ránk, mert most köszönt fel a te édesanyád. Köszönt téged neved napjára. Boldog legyél, míg élsz - ő csak ezt kívánja.


Lányomnak szeretettel születésnapjára

Szeressenek téged és te is szeressél, járt utadról soha el ne tévedjél! Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Elfér benne nyomor, kín és könnyhullatás. Zátonyra futott egy luxus hajó Olaszországban Jan.


FIAMNAK SZERETETTEL - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Viruló rózsának szép zöld a levele. A te kicsi szíved örömmel van tele. Eljön majd idővel neked is a tavasz.


Lányomnak szeretettel születésnapjára

A Szeretet törvénye “Nem tudom, hogy egyszer az emberiség tudatosan követni fogja-e a Szeretet törvényét. Daloljak mindenről, csak róla nem? Szerényen, későn, mégis megjelen, egy drága gyermek, a fiam valóban, lélek szerint, mert mint apát a gyermek, rég úgy tekint: s én friss lelkébe róttam, mi bús lelkemben friss jövőre termett. Mikor szeretettel nézed a világot, sokkal élhetőbbnek, kedvesebbnek látod! Sokszor a kevésből, sokkal könnyebb adni, két lábbal a földön, embernek maradni!


Miko r megöregszel, akkor majd megérted: Te vagy a világért, s a világ van érted! Tudsz Te emelt fővel, máshoz lehajolni, s Te vagy aki szolgál, nem a drága holmi. Ismertek olyan verset, idézetet. Ami kifejezi az anya-gyermek közti kapcsolatot, szeretetet?


Igazi szeretettel és büszkeséggel meg írt köszöntődet nagy kedvvel és gyönyörűséggel olvastam. Sok boldogságot jó egészséget és sok sikert kívánok leánykádnak, és mamájának. Nem is oly rég téged ölelt, ringatott a két karom.


Milyen gyorsan szaladnak, repülnek az évek, öregedő két kezemmel ölellek most téged. Eltelt ismét egy év És Te újra ünnepelsz. Idézetek lányomnak , fiamnak, gyerekemnek: Sok szerencsés év köszöntsön rád! Légy boldog, egy hosszú életen át!


Kívánunk, most minden jót! Megértő, baráti kedves szót! Eddig 6alkalommal nézték meg. Kicsiny lánykából felnőtté lettél, apró.


Teljen a napod boldogan vidáman, ezt a napot minden évben türelmesen kivártad. Azt te is tudod jól, születésnapodon kívánok minden jót! Testvérem, szeretettel köszöntelek – e napon, ha lenne a fejemen. A testvér és a testvérség olyannyira csodálatos dolog, hogy nehéz szavakba.


Nagy szárnyakat szeretnék adni neke hogy szállj, erőseket, mint a karvalyé, hogy a szabadság magasságában könnyű szárnyalással lebegni tudj, és siklani az élet színein át, a csendben meghallani a szelet, és minden szót, melyből mesék születnek. Emlékezz erre, és élvezd a repülést a. A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések