2017. augusztus 30., szerda

Horgásztó faházzal

Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított. A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A halmennyiség hektárra vetítve a Préri tó 1-es tavával vetekszik.


A kérdésem az lenne,hogy mindegyik faházhoz tartozik-e külön csónak,ha nem akkor pedig van-e lehetőség bérelni? Illetve a házirendben olvasom,hogy tilos látogatókat fogadni,ezzel pedig az lenne a kérdésem,hogy családtagoknak sem lehet belépni,mert a család legkisebb tagja (6éves) is imád a természetben kint lenni és maximum napra szeretném,hogy Ő is. Név Házréti Tó Kezelő Háziréti Horgászegyesületek Egyesülése Információs Tel. Elhelyezkedés A Háziréti horgásztó Budapest felől a 10-es úton a Solymári leágazás után, Pilisvörösvár előtt helyezkedik el.


Budapesthez közel, Biatorbágy község mellett terül el a Biai tavak. Arizóna horgásztó ,amely intenzíven telepített, szinte biztos fogást ígérő horgászvíz. Régi neve Biató Carp lake. Igazi nagyhalas horgásztó számozott (db) helyekkel. Nagy mennyiségű 6-kg-os ponty és tok hal élőhelye.


Horgásztó faházzal

A horgásztó intenzív halállomány garantált horgász élményben részesíti a kezdő és gyakorlott horgászokat is! A tavat számos kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet. A megoldás: egy teljes privát horgásztó -bérlés Heves megyében, Boconádon, különleges buckaházzal 4-fő részére!


A családi tulajdonban lévő, hektáros összefüggő négy tóból álló tórendszer és a különleges, dombba épített buckaház nagy zöld területtel várja a vendéghorgászokat. Arizóna Carp Lake, amely intenzíven telepített, biztos fogást ígérő horgászvíz. Horgásztavunk Budapest határában, az M5-ös autópálya mentén várja a pihenni vágyó családokat, óvodai és iskolai, munkahelyi közösségeket, baráti társaságokat.


Horgásztó faházzal

Horgásztavunk a Fejér- megyei Pátka Község határában fekszik, Székesfehérvártól kilométerre. Vizét a Rovákia patak táplálja. A tó vízfelülete ha Tó vízmélysége:2- 5m.


A horgásztó területén mozgásukban korlátozott vendégeink részére horgászhelyet alakítottunk ki közvetlen parkolási lehetőséggel. A horgásztó átlagos vízmélysége m, legmélyebb pontjai elérik a m mélységet. A fenéken vastag, vízzáró agyagréteg található.


A horgásztó faházzal témához kapcsolódó cikkek összegyűjtve, azért hogy mindent megtalálj, amire szükséged lehet a horgásztó faházzal témakörökben. Nézd meg milyen halakat foghatsz és milyen szolgálatásokkal várnak. Horgásztó és kemping weboldala a horgásztókereső portálon.


Nagytómalom horgásztó Szép tó nagyrészt mindenhol náddal van körbevéve, pontyban gazdag, a legnagyobb kifogott ponty kg, de általában kb. A tó medre iszapos - nagyon régi, több száz éves a tó. A légi felvételen megjelöltük a faházzal ellátott horgászhelyeket.


A foglaltsági táblázat megtekintéséhez, kattintson ebben a kék részben a kívánt horgászhely számára. Vas megyében, Sárvár és Szombathely között elhelyezkedő Ölbő község határában található egy közel hektáros terület, amelyből közel hektáros horgásztó és környéke folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja a horgászni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat! A Zagyva holtágból kialakított két egy hektáros tóhoz tartozik egy hektáros rendezett park is. A tóban ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, szibériai tok fogható. A Pölöskei horgásztó évek óta a hazai és nemzetközi horgászturizmus cél állomása.


Rekordméretű pontyai és harcsái sok horgásztársunknak nyújtottak már felejthetetlen élményt. Megújuló energiával üzemelő horgászházunk várja az idelátogató vendégeket. A Baráti horgásztó eredetileg a 90-es évek végén az autópálya építésekor nyerte el végleges formáját.


Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések