2017. augusztus 31., csütörtök

Áramszünet ma

Ahol a gyermek József Attila tyúkot sétáltatott – A költőóriás elcsodálkozna, ha ma látná a Ferenc teret- A Lánchíd alakváltozásai. Válasszon komplex és kényelmet nyújtó energetikai szolgáltatásaink közül, ahol egyre nagyobb szerepet kapnak a megújuló energiaforrások is. Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az NKM Áramhálózati Kft. Ma van a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja.


Áramszünet ma

Erről a napról számos rendezvénnyel emlékeznek meg Belgrádban és Szerbia-szerte is. A polgári jogvédő adatai szerint Szerbiában az idén nő halt meg családon belüli erőszak következtében. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Kábelhiba történt – tájékoztatták híradónkat ma délelőtt az EDF DÉMÁSZ munkatársai, akiktől azt is megtudtuk.


Biztos, hogy meghibásodás történt? Nem csak tervezett áramszünet van az utcában? Az alábbi oldalon megnézheti, hogy jelenleg van-e tervezett áramszünet az Ön környezetében (és az meddig tart), vagyis dolgoznak-e a kollégáink a hálózat korszerűsítésén. Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt! Tisztelt Felhasználóink!


Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak. Az elektromos berendezések és a villamoshálózat felújítása miatt az áramszolgáltatás ideiglenes szüneteltetését tervezi a Zakarpattyaoblenergo augusztus 5. Van, hogy napjában többször is elmegy az áram néhány pillanatra Bácsbokodon és környékén. Hűtők, tévék, mosógépek, számítógépek, fejőgépek, kukoricadarálók mennek tönkre, de a Bács-Kiskun megyei falu lakosai úgy érzik, a Nemzeti Kőzmű semmit nem tesz a helyzet megoldása érdekében. Kína ma beleszaladhat egy jókora pofonba. Komoly teszt vár a hongkongi városállam vezetésére és a kínai rezsimre: vasárnap először rendeznek választásokat a kormányellenes tüntetéssorozat júniusi kirobbanása óta.


Pénteken áramszünet, ma is áramszünet. Arra vár, hogy kicseréljék a régi „kollégával, amit a vihar tönkretett Sajnos nagyon hideg van a kis boltban. Ma még nem jelent meg új cikk a HVG. Kérjük, lapozzon egy korábbi napra!


Az elektromos hálózat fejlesztése, illetve vészhelyzeti munkálatok miatt az áramszolgáltatás ideiglenes szüneteltetését tervezi a Zakarpattyaoblenergo október 28-a és november 6-a között – tudatta a mukachevo. Novothny Zár és Vasalat, Sopron. Zárak, kilincsek, ajtó-, ablak-, bútor- és kapuvasalatok és egyéb. Ezzel egy időben a középfeszültségű hálózaton karbantartási munkálatok zajlanak. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása.


A munkák idején időszakos áramszünet lesz novemberben Szegeden több utcában. A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. When you schedule an appointment, you will need to confirm that you have read and understand these policies.


Három tonna kokaint foglaltak le Spanyolországban Egy éremmel zárták a magyarok az U24-es öttusa Eb-t Öt holttestet találtak a Lampedusai hajószerencsétlenség után Afganisztánban megölték az ENSZ egyik munkatársát Gyári szerződést kaphat Kovács Bálint Lezuhant egy kisrepülő Kongóban, sokan meghaltak Halálos áldozatokat követelt az iraki tüntetés Három tonna. Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Az „Egy felépített élet” című dokumentumfilm B. Tóth Ferenc építészmérnök viszontagságos életét, felemelkedését, harcát mutatja be, azt, hogyan maradhat jóravaló az ember még akkor is, ha összecsapnak a hullámok a feje felett. Az perces portréfilmet ma (péntek) este vetíti először a televízió, este órától. Az áramszünet kezdete óta 36-an haltak meg, köztük egy éves kislány, aki ma reggel egy liftben halt meg, mert nem volt nála inzulin.


Since the power outage , people have died already, including a 6-year-old girl who died in an elevator this morning, trapped without her Insulin. Az egyik fiók alján sikerült egy darabka gyertyát találnom. Meggyújtottam, hogy valamit lássak. Füstölgött, pislogott, és büdös lett tőle az egész lakás.


A DMRV tájékoztatása szerint áramszünet miatt nyomáscsökkenés, vízhiány várható ma a délelőtti óráktól a Zsíroshegyen. Türelmüket és megértésüket! Ha problémát tapasztalsz, kérlek, nézz vissza később, köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések