2017. augusztus 24., csütörtök

Fodrász tanfolyam debrecen 2019

A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Jelentkezzen most, szerezzen szaktudást akár munka mellett is! Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson.


Fodrász tanfolyam debrecen 2019

Részletekért kattintson. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Fontosnak tartjuk azt, hogy a fodrász tanfolyam során elsajátított alapokat nemzetközi szinten is tudod majd hasznosítani mivel a képzési rendszerünkben szereplő tananyag nem csak a magyar oktatási rendszer követelményeit oktatja, hanem a nemzetközi akadémiák tanyaagát is magába rejti. A szakképesítéssel rendelkező képes: – felkészülni a fodrász szolgáltatás feladataira – vendégfogadást végezni – előkészítő feladatokat végezni – hajmosást, hajvágást, hajszárítást, végezni – a haj és a fejbőr fodrász által kezelhető rendellenességeit ápolni, kezelni – frizurával, hajszínnel, haj. Az OKTÁV tanfolyamok tréningek továbbképzések közti keresés.


OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Akkor ingyenes fodrász tanfolyamunkat Neked találták ki! Egy hónapos, intenzív fodrász továbbképzésünk ára 189. Ft, viszont amennyiben úgy döntesz, hogy éven át nálunk szeretnél tanulni, ez neked semmibe sem kerül majd.


Gyakorlati képzésünk egyedi időbeosztás szerint kozmetikai szalonokban folyik. Iskolánkban duális képzés keretén belül sajátíthatja el a szakmát, melynek nagy előnye, hogy az elmélet a szakiskolában, a gyakorlat pedig kozmetikai szalonokban zajlik, így versenyképes szaktudást szerezhet. Gymstick tanfolyam , Budapest. GYMSTICK tanfolyamok a GYMSTICK Akadémián.


Tanfolyamok, képzések: Debrecen. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés! Legyél fodrász , tanulj nálunk! Nem CSAK elismert képesítést, DE jól fizető MUNKA HELYET is biztosítunk Debrecenben vagy akár Budapesten! Kétféleképpen jelentkezhetsz!


Személyesen, a HEAD OFFICE Hair and Bar-ban ( Debrecen , Nagy Lajos király tér 5.) a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatával, foglalkoztatási-egészségügyi alkalmassági igazolással és 100. Ft egyidejű befizetésével, mely összeg a képzési díj 1. To prevent automated spam submissions leave this field empty. Már az ókorban is kiemelkedő szerepe volt a fodrászoknak, ők voltak a legfontosabb háziszolgák.


A szolgaság ma már – ebben a szerepkörben – szolgálatkészséget jelent. Fodrász képzések, tanfolyamok. Hiszen a fodrász az, aki ott van mindig a vendégnek.


Egy jó fodrász , olyan, mint egy jó bárban a csapos: miatta járunk vissza és lesz törzshelyünk a bár. A tanfolyam során elméleti és gyakorlati oktatásban részesültem, mely kifogástalanul felkészített a vizsgákra ! Tanáraim napra készek voltak és ami fontos nem csak tanítják de dolgoznak is a vendéglátásban ezért mindig az aktuális gasztronómiai trendnek megfelelő dolgokkal is foglalkoztunk, a hagyományos magyar konyha. Még csatlakozhat tanfolyamainkhoz Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben! A fodrász szakemberképzés évek óta cégünk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb képzése közé tartozik, amelyet a szakmai versenyeken elért kimagasló eredmények is bizonyítanak.


Tárnoky László minden idõk legeredményesebb magyar fodrászmestere, számtalan nemzetközi és magyar verseny nyertese. Keresse fel weboldalunkat, hogy segíthessünk Önnek kiválasztani a legjobb fodrász tanfolyam ajánlatot. Internetes oldalunkon számos képző iskola hirdet tanfolyamot, így segítve Önt a minél könnyebb választásban. Kérjük, látogasson el weboldalunkra!


Körömiskola, manikűr-pedikűr-műkörömépítő tanfolyamok A Körömiskola célul tűzte ki, hogy leendő tanulóit hivatástudattal tanítsa meg a manikűr, pedikűr, műkörömépítés, géllakkozás minden általa ismert, és megtapasztalt fortélyára. Munkatársaink több éve a szakmában dolgozó, lelkes,szakképzett, diplomás szakemberek, akik mind a manikűr, műköröm. A Debreceni Szakképzési Centrum képzési rendszere szerteágazó.


A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai nevelés-oktatás, a Szakképzési Hídprogram részszakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat, valamint biztosítja tanulói számára a kollégiumi elhelyezést. Hazai és nemzetközi márkák haj- és testápolási, köröm, kozmetikai termékeivel, kiváló minőséggel és vonzó árakkal alakítottuk ki a sokszínűséget, bizalmat, szakértelmet. Szabó Imre HairBeauty - Professzionális fodrászati szolgáltatások Budapesten!


Ismerd meg Te is kezeléseinket, továbbképzéseinket és egyedi webshopunkat! Az érettségi megszerzése után a fodrász és kozmetikus szakma iránt érdeklődők. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések