2017. augusztus 23., szerda

Nagykáta augusztus 20 program

Isten éltessen Magyarország! Több mint fellépő több helyszínen folyamatosan, több mint program megállás nélkül reggeltől-estig, több helyszínen az egész családnak! A fesztivállal egy időben rendezik meg a Nemzetközi Kátai Tánctalálkozót. Augusztus -án egésznapos városi rendezvényt tartanak a piac területén. A részletes programok az alábbi plakáton találhatók.


A véleményezésre munkanap áll rendelkezésre. Nagykáta : wellness, spa, szállás Nagykátán. A program az év minden napján megrendezésre kerül!


Programunk azok számára készült, akik napközben szeretnének a város szépségeiben gyönyörködni. Hajós programunkra ebéd nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra, amikor a jegy egy köszöntő italt és egy második pohár italt tartalmaz,. Zászlófelvonás, tisztavatás. Ezt követi Áder János, köztársasági elnök ünnepi beszéde. Fesztiválprogramok augusztus -án.


Nagykáta augusztus 20 program

Mivel idén egy napos ünnepi hosszúhétvége zárónapja az augusztus , számtalan színes és izgalmas családi program és kulináris és zenei fesztivál eseményei között válogathatunk. Délután a szentmisére és a Szent Jobb-körmenetre, majd az esti tűzijátékra is sokakat várnak a szervezők. Itt a részletes prograA nemzeti ünnep programjai. Várkert Bazár környékén Magyar Ízek Utcája és ünnepi koncertek várnak rátok. Augusztus 18-án 10:15-től fellép Kovácsovics Fruzsina, augusztus 19-én órától az Alma együttes, augusztus -án 11:45-től Palya Bea koncertezik.


Idén először három napos az augusztus -i rendezvénysorozat, ezért az eddigi legszínesebb és legélvezetesebb programok várnak! Idén is változatos fellépőkkel, zenekarokkal, mega vidámparkkal és szórakoztató programokkal, bemutatókkal várunk mindenkit szeretettel! A teljes program Alsóörs. Alsóörsi nyár- és vendégmarasztaló fesztivál Öt napon át zenével, tánccal, kulturális és sportprogramokkal, finom borokkal, ételekkel próbálják marasztalni a vendégeket, hogy augusztus -án se hagyják el a községet, élvezzék tovább a Balatont az.


Nagykáta augusztus 20 program

A rendezvényen fellép a Piramis Évek Révész Sándorral, lesz gyermekkoncert, íjász és lovasíjász bemutató, vidámpark és népi játékpark. Színes kavalkáddal ünnepli a megye az államalapítás évfordulóját augusztus -án. Bátaszék, római katolikus temploünnepi szentmise 8. Városháza előtti parkoló: a Bátaszéki Ifjúsági Fúvószenekar térzenéje 9. Koncert, Gyerekprogram, Családi, Néptánc.


Kossuth tér és környéke. Helyszínek Posta tér és a Sporttelep. A tűzijáték este órakor kezdődik, viszont a fellövési helyszíneket a tavalyihoz képest délebbre helyezték. A tűzijátékról (amelyről egy demo-videó is készült), az állami ünnepség programjairól, fellépőiről, a kezdési időpontokról és a helyszínekről az augusztus20. Máshonnan lövik fel a fővárosban a tűzijátékot, előtte pedig a Magyar Honvédség komoly légiparádét rendez.


Országszerte több program ingyenes lesz. Az augusztus -i ünneplést nemcsak az aktuális hatalom tiltotta meg bizonyos történelmi időszakokban, hanem más ellenzői is voltak. Az elutasítók azzal érveltek, hogy egy katolikus ünnep nem alkalmas a nemzeti egység. Szent István Napi Ünnepség, programok, ünnepi tűzijáték. Géza fejedelem parkban.


Idén augusztus -án, az államalapítás ünnepén újfent Pécsett szegik meg a Magyarok Kenyerét. Mint az közismert, a különleges, Pécsről indult kezdeményezés keretében a Kárpát-medence magyar gazdái, cégei küldenek búzát, ebből az őrölt lisztből készül közös kenyér, a Magyarok Kenyere, a liszt túlnyomó többségével rászoruló gyerekeket támogatnak. A színpadi programok órakor kezdődnek az ASE sportcsarnok melletti füves területen felállított nagysátorban. Az eseményen adják át a Gödöllő Díszpolgára kitüntetést Oszvald Marika Jászai Mari-díjas operett-énekesnőnek.


Budapesten – Magyar ízek utcája. A kosaras-dombi Turistafogadó épületben megtekinthető a ,,Bárki vagy, aki a mennyei hazába igyekszel. Másfél évezredes életforma Pannonhalma monostorában című film rövid változata.


Tihanyi alapítólevelet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések