2017. augusztus 22., kedd

Halak horoszkóp 2019 május

Halak horoszkóp 2019 május

Ebben a hónapban belekezdhet egy új tanulmányba, ami boldoggá teheti önt. Halak – heti horoszkóp A hét első felében valakinek a környezetedben nagy szüksége lenne az együttérzésedre, vagy akár a támogatásodra is. Lehet azonban, hogy számodra mindez most nagyon nehezen lenne megoldható, így kreatívnak kell lenned az ügyben, hogy mégis valamilyen módon segítséget nyújts. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Itt a friss heti horoszkóp is!


Halak horoszkóp 2019 május

A hónap első felében teljesül a vágya már ha egy is izgalomra vágysz. Ezekben a napokban ugyanis pont ez az, amiben részed lesz. Egy váratlan esemény kiszámíthatatlan hatással lesz a dolgaidra, emiatt számíthatsz némi feszültségre és időzavarra is. Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Nagyon közlékeny korszakodat élhete s ez az életed minden területén megnyilvánulhat. A munkahelyeden is szívesen nyitsz a munkatársaid felé, s élveze hogy egy csapat tagja lehetsz. Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok májusra. Egész hónapban idealisztikusan rajonghat valakiért, de a kapcsolat plátói szintnél nem jut tovább.


A hónap végén viszont ön megismerkedhet valakivel, a korkülönbség valószínűleg lényeges lesz önök között. Friss aggyal látsz neki a munkahelyi feladatoknak, s meglepően kreatívan kezeled a problémákat is! Ez megadja a lehetőséget arra, hogy kicsit változtass a napi rutinodon. Ez úgy alakult ki, hogy amikor az ősi Indiában, több ezer évvel ezelőtt, elkezdték vizsgálni a bolygók mozgását és e jelenségek ránk vonatkozó hatásait, még mindezt szabad szemmel tették, semmiféle eszközt nem használtak.


Kos: A lelkedben nincsenek ellenséges érzések, még egy olyan személlyel szemben sem, aki korábban ártott neked. Kiváló a mai nap kirándulásra, a szabad levegőn is érdemes lenne több időt eltölteni, sétálni, kocogni, mert ez jó hatással van rád. Kos: Összességében jól alakulhat ez a nap, most olyan dolgokat is el tudsz végezni, amiket jó ideje halogathatsz. A kishitűség a hatalmába keríthet, de szerencsére sikerül legyőznöd ezt az érzést. Ma is érdemes elolvasno hogy mit üzentek számodra a csillagok!


NAPI HOROSZKÓP május 29. KOS (március 21-április 20) Egy bizonyos helyzetben annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben magadról teljesen megfeledkezel. Ajánlott ezen a héten az érzelmeket parkolópályára állítani és nem hagyni, hogy azok a céljainkat bármilyen formában befolyásolják. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére. Halak Lehet, hogy nem úgy fog alakulni ez a két, ahogyan te azt elképzelte de érdekes módon nagyon simulékony leszel és hagyo hogy az események vigyenek magukkal.


Ez most egy nagyon jó hozzáállás, hiszen minden okkal történik és most ez ellen kár lenne hadakozni. Halak A napodat teljesen feldobja egy jó hír reggel és máris energiabombának érzed magadat. A kisugárzásod is szuper, aminek nagyon hálásak lesznek a környezetedben, mert mindenkit felvidítasz. Fontosabb bolygó hatások, jeles napok, holdfázisok, retrográd időszakok.


A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Ikrek ( május - június21) A Jupiter kapcsolódása mindig kiteljesedést és szerencsét hoz az Ikreknek, de nyomában a Szaturnusz, aki ha nem érdemli meg, azonnal elveszi a nagy boldogságot. Nagyvonalúságot, szárnyaló terveket, célkitűzéseket hoz a következő pár nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések