2017. augusztus 11., péntek

Fül orr gégészet hétvégén

Ráth Gábor - A leggyakoribb gyermekkori fül - orr -gégészeti megbetegedések kezelése. A legmodernebb műtét mentes és műtéti eljárások. Ilyen panaszok például a fülfájdalom, a fülzúgás, a halláscsökkenés, a szédülés, az orrdugulás, az orrvérzés, a horkolás, a torokpanaszok. Minden páros hétvégén budapesti kórházak látják el a fül - orr -gégészeti fekvőbeteg ellátást (a tatabányai orvos- és nővérhiány miatt).


Emiatt először a Sürgősségi Betegellátó Osztályon (SBO) kell jelentkezni. Indokolt esetben az SBO intézi a budapesti elhelyezést. Egy falat sem megy le, mintha kaktusz nőtt volna a torkomban – légúti betegségek kapcsán sokan tapasztalják a kellemetlen érzést. A fájdalmas nyelésnek azonban több oka is lehet, melyekről dr. Továbbra is fenntartjuk a légúti- és a nyelõcsõidegentestek sürgõsségi ellátását.


A gyermek fül - orr - gégészet a felnõtt osztály szorosan integrált részlege lett. Felnőtt fül orr gégészet. Az emberi testben előforduló leggyakoribb megbetegedések a felső légutakat érintő fertőzéses kórképek. A szezonális megjelenést mutató orrgarat meghűlés ( nátha), füldugulás (fülkürthurut), az arc és homloküreg gyulladások, torok és mandulagyulladások, az allergia, kínzó tüneteikkel gyakran kényszerítik a beteget háziorvoshoz, fül. Kérjük, adja meg adatait, és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül - vagy az Ön által megjelölt, az Ön számára legalkalmasabb időpontban - kapcsolatba lépnek Önnel és egyeztetik a megfelelő konzultációs időpontot.


Fül orr gégészet hétvégén

Folyamatosan fejlesztik az eszközparkot a minőségi betegellátás érdekében Fotó: László F. Az orr -torokgyógyá­szat különálló szakma volt, aztán összekapcsolódott a fülészettel. A fül - orr -gégészeti osztály. A Duna Medical Center szakorvosai a terület elismert szakemberei, komoly hazai és nemzetközi tapasztalattal.


Rólunk Célkitűzésünk A magunk elé kitűzött legfontosabb cél a betegségek korai stádiumban történő felismerése, és még inkább - megfelelő tanácsadással, betegoktatással - a komolyabb kórformák kialakulásának megelőzése. Bejelentkezéssel, várakozás nélkül a hét bármely napján várjuk! Intézményünkben mind felnőtt, mind gyermek fül - orr -gégészeti ellátást is végzünk.


Fül orr gégészet hétvégén

FÜL - ORR -GÉGÉSZETI MŰTÉTEINKRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT! Góckutatás, allergiavizsgálat. Kevés bosszantóbb dolog van, mint mikor kénytelenek vagyunk napokat. Kérjük, hogy kórházi ellátást nem igénylő akut panaszaikkal a kerületi járóbeteg szakrendelésekhez forduljanak!


Fül - Orr - Gégészet II. Csak előjegyzés alapján fogadunk betegeket! Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18. Műtét helyett, felszúrás nélkül. Phoniátria, Alvásdiagnosztika.


Fül orr gégészet hétvégén

Audiológiai Szakrendelés. Szájsebészet és Dentoalveolaris Szakrendelés. Osztályunk fül - orr -gégészeti ellátást alapvetően felnőtt-, illetve év feletti gyermekbetegek részére biztosít. Az elmúlt évtized során fül - orr gégészeti osztályunk folyamatosan fejlődött.


Rendelési időn kívül, illetve hétvégén is előzetes egyeztetés alapján. Rendelőnkben a fül - orr -gégészhez rövid idő alatt megérkezik a röntgenfelvétel eredménye, hiszen radiológus orvosaink naponta rendelnek, végzik a vizsgálatokat és értékelik az eredményeket. Magas színvonalú fül orr gégészet , gasztroenterológia, kardiológia, ultrahang diagnosztika Budapesten a hét bármely napján, szombat - vasárnap is! Bizalommal forduljon hozzám panaszaival, kérdéseivel, hogy azokat együttes erővel oldhassuk meg. A diplomája megszerzése óta fül - orr -gégészeten dolgozik, jelenleg döntően a járóbeteg ellátásban, mind a felnőtt-, mind a gyermekellátás területén.


A kisgyermekei nevelésével eltelt évek alatt különösen közel került a gyermekgyógyászathoz, a gyermek fül - orr -gégészethez. Kiemelt érdeklődési területem a foniátria (a hang betegségei -rekedtség, egyes nyeléspanaszok) a gyermek fül - orr - gégészet , az audiologia (halláspanaszok, fülzúgás, szédülés) és az orr illetve arcüregek betegségeinek diagnosztizálása, kezelése. A hallásom néhány éve megromlott,a panaszommal jártam a fül -, orr -,gégészeten is,ahol elvégezték a hallásvizsgálatot,ez is jelezte a hallásromlást.


Eddig nem jelentett különösebb problémát,de most már sok esetben zavaró,a halk beszédet nagyon rosszul,vagy egyáltalán nem hallom,a TV-t erősebben hallgatom,stb. A legutóbbi vizsgálatnál közölték,hogy meg kellene. Látogasson el a Mentaház Magánorvosi Központba, ahol teljes körű kivizsgálást végzünk számos területen!


Sebészet, ultrahang, labor Székesfehérvár szívében. A Mentaházban a legjobb fül - orr -gégészek székesfehérvári rendeléseire kérhet időpontot. Kollár Edit szakorvosunk szeretettel várja betegeit.


Gyermekkori és felnőttkori fül - orr -gégészeti betegségek kivizsgálása és kezelése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések