2016. augusztus 19., péntek

A világ legszebb kislánya 2018

Az internet teljesen megőrült, hiszen a gyerek nem mindennapi szépség. Nagyon hamar ráragadt a becenév: „ a világ legszebb kislánya ”! Ha megnézed a képeit, azonnal megérte miért vannak érte annyira odáig, az éves Jare tényleg olyan, akár egy élő játék baba. A legtöbb éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem. A legfiatalabb világhírű modellről már írtunk két évvel ezelőtt, és azt kívántuk neki, hogy ne tűnjön el, mint oly sok más gyerekmodell. Insatgram oldalán egymillió követője van.


Gyönyörű kék szem, vastag, gesztenyebarna haj, babás arc. Anna Knyazeva, akit sokan a világ legszebb kislányának tartanak, nem mellesleg pedig lényegesen többet keres, mint szülei összesen. A világ legszebb helyei.


A Föld gyönyörű, sokan ezt még sem veszik észre. Csupán négy esztendős volt, mikor Jean Paul Gautier bemutatóján végigsétált a kifutón és mindenki csodájára járt szépségének. Aira Brown, az Egyesült államokban született kislány még csecsemő korában híressé vált. Thylane Blondeau a legszebb lány a világon, a éves francia modell ugyanis már másodjára kapta meg a világ legszebb lánya címet. Tilos a Blikk bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó.


Mára felnőtt, néz milyen lett a tekintete! Habár sokan támadják Annát, Anastasia anyukáját, hogy sminkeli és felnőttes ruhákba öltözteti a gyerekét, a büszke anyuka reméli, hogy kislánya lesz a következő Irina Shayk. Minden kisgyermek szép és csodás, de ez a kislány joggal érdemelte ki a legszebb jelzőt. A képek láttán nehéz ezzel nem egyetérteni. Nézd csak meg a hatalmas, áfonya kék szemeit, vastag, gesztenyebarna haját és azt az aranyos, babás mosolyát!


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Nevezetesen azt, hogy mindig nagyon szépnek, és egyre jobbnak és jobbnak kell lennie innentől fogva. Kilenc éves, és már több millió követője van világszerte. Nézd meg, miért mondják, hogy Kristina Pimenova a világ legszebb kislánya.


A világ legszebb kislánya 2018

Fantastic things in the world. Vogue a címlapján egy alig tíz éves kislánnyal jelent meg. Egy csapásra a világ legszebb kislánya címet ragasztották rá és azonnal bevonult a divattörténelembe. A karrierje azóta is szárnyal, gyakorlatilag a szakmája minden egyes területén kipróbálhatta magát.


Az egykori lányka azóta már kész nő: most éves, és egyre nagyobb sikereket ér el a divatszakmában. Már négyévesen a világ legszebb gyermekeként emlegették, és tulajdonképpen azóta foglalkoztatott modell. A francia kislányra úgy hivatkoztak, mint a legszebb gyerek a világon. A Daily Mail írása szerint hatalmas szemei, hajkoronája és tökéletesen sima bőre miatt nevezték el az Instagram-felhasználók az ötéves Jarét a világ legszebb kislányának.


A fotós, Mofe Bamuyiwa Instagram-oldalán posztolta az ötévesről készített fényképeit, amelyek meglehetősen egyszerűre sikeredtek. Az ötéves (más források szerint csak esztendős) lányról Mofe Bamuyiwa fotós tett ki néhány képet az Instagramra, és a kommentelők egy része máris a világ legszebb gyerekeként emlegetik. Mármint Jarét, nem a fotóst. Csak jövőre lesz éves, de már most nagyon sikeres Thylane Blondeau.


Szeretlek Magyarország - szmo. Már születése előtt találgatták számítógépes szimulációk segítségével, vajon hogy fog kinézni a világ kegszebb párosának angyal arcú kislánya. Az ötéves Sophie nem csak az Instagram-profilja szerint kis angyal. Tilan Blondeau nagyon fiatal korban kezdte a modell karrierjét - éves volt. Az Internet-felhasználók szerint Tilan volt a világ legszebb kislánya.


Néhány év eltelt és a lány szép, éves fiatal hölgy lett, cikkünkben a világ egyik legszebb modelljével kapcsolatos összes érdekes tényt feltárjuk. Pedig sokan azt sem tudják, ki ő, vagy mikori a kép - mégis tízezer szám osztják meg. Azóta tizenegy év telt el, a kislány érett nő lett. Nincs nap, hogy ne bukkanna fel valahol.


Nos, Bamuyiwa nagyon is élő kislányt kapott lencsevégre, és ő is csodálja, hogy Jare milyen tökéletes. Nem mellesleg, amióta az Instagramon felkapott a megfoghatatlanul szép kislány fotója, azóta a művész megmutatta a Jare nővérét is, aki nem kevésbé gyönyörű, mint a kistesója. Míg a világ legszebb férfijává Jason Momoát választották, a világ legszebb nője még csak egy tinédzser.


A világ legszebb kislánya 2018

Thylane Blondeau éves francia modellt nem először tüntették ki ezzel a címmel, ugyanis kiskorában ő volt a világ legszebb kislánya - írja a tvnoviny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések