2016. augusztus 5., péntek

Lepedő anyag

A lepedő mérete szintén fontos, aminek jól kell illeszkedni az ágyad méretéhez. Vászon lepedő , vagy gumis lepedő választékunkban egyszerű megtalálni a méretet. Az egyszemélyes 1x 200cm-es lepődőtől megtalálod a nagy méretű 2x 240cm-es méretet is.


Lepedő anyag

A lepedő anyaga lehet pamut, jersey, frottír vagy pamutvászon. Néptáncosoknak, csikósoknak, betyároknak, hagyományőrzőknek, focidrukkerek molinójának , és még. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ft felett ingyenes kiszállítás termék készleten Pénzvisszafizetési garancia Több ezer elégedett ügyfél. Lepedők a 4Home, Bellatex, DecoKing stb.


Ne habozzon választani széles lepedő kínálatunkból. Kínálatunkban frottír és jersey lepedők , valamint mikroszálas lepedők is vannak, klasszikus és atipikus méretben. A színskála olyan széles, hogy minden ágyneműhuzathoz megfelelő lepedőt választhat. Hangulatos, finom színek. Aki valóban szereti a minőségi anyagokat, annak biztosan van otthon frottír termék.


Puhaságát, melegségét és nedvszívó képességét csak kevés anyag képes felülmúlni. A lepedők előnye a tartós szín, így nem fog önnel előfordulni, hogy mosás után a lepedő megfakul. Felhasználási terület: lepedő , foltvarrás.


Közkedvelt felhasználása: ruhák, ingek, blúzok, nadrágok, asztalterítő, abrosz, szalvéta, lepedő , takaró. A lent már ősidők óta használja az emberiség szövetek előállítására. A lenvászon anyagaink között van, ami 1 lent tartalmaz vagy részben pamuttal kevert. A megfelelő lepedő kiválasztása körültekintést igényel.


Lepedő anyag

A lepedőnek kényelmes fekvést kell nyújtania, emellett pedig tartósnak kell lennie, hiszen minden egyes éjszaka hosszú órákon át használjuk. A JYSK változatos alakokban és színekben kínál lepedőket. Sweet Dreams Webáruház Koroncó lakástextilia otthon rendelés áruház vásárlás ágyneműrendelés lepedő gumis lepedő ágynemű rendelés mikrofibra ágynemű mikroflanel szatén pamut szatén frottír jersey pamut alvás ágyneműhuzat. GYNEMŰ RENDELÉS paplanhuzat párna ágyruha lakástextília rendelés vízzáró lepedő. Ebben a kategóriában klasszikus pamut lepedőket talál.


Ezekhez a lepedőkhöz klasszikus pamut ágyneműhuzatot választhat. A pamut még mindig a legnépszerűbb anyag az ágynemű kiválasztásánál. Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.


A leggyakrabban használt anyag nem más, mint a pamut. Egy ugyanis az egyik legtermészetesebb anyag amely a legkevésbé irritálja bőrünket. A legjobb megoldás természetesen az, ha 1 pamut anyagból készült lepedőt vásárolunk, hiszen teljesen természetes és még az érzékenyebb bőrt sem irritálja. Mosása könnyű, csak egyszerűen az előírt hőfokra betesszük a mosógépbe, és pikk pakk tiszta a pamut lepedő.


Több színben és méretben is elérhetőek a lepedők. Anyagát tekintve pamutvászon, azaz egy keményebb pamut anyag , ami pár mosás után szépen, puhára felpuhul, igazi kényelmes pamut lepedő válik belőle. Másodlagos szempont az anyag szokott lenni: pvc (műanyag), gumi, impregnált frottír, impregnált pamut. Jó ágyneműhöz, paplanhoz kell egy jó lepedő is a pihentető alváshoz. Nálunk megtalálható különböző színben, méretben pamut vászon lepedő , pamut jersey lepedő , kizárólag 1 pamutból készülnek ajánlott gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.


Lepedő anyag

Tájékoztatás: A 1-os pamutszövetek beavatáskor mindkét irányban, akár 7--ot is zsugorodhatnak. Az anyagmennyiség tervezésénél ezt a természetes adottságot vegye mindig figyelembe!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések