2016. augusztus 11., csütörtök

A világ legszebb kutyája

A világ legszebb kutyája

Az idei volt a tizenötödik alkalom, hogy drótszőrű foxi nyerte el a világ legrégebbi kutyakiállításának , a Westminster Dog Shownak a fődíját. A második helyezett egy skót terrier lett, ez a fajta a 1versenyen nyolcszor aratott győzelmet. STOP CHASING or LUNGING at CARS on a Walk! Jönnek továbbra is a videók nincs megállás. A Zeusz Zeusz, a csillagszemű bagoly.


Természetesen mindenki számára a saját kutyája a legszebb , legokosabb és legaranyosabb állat a világon. Azonban attól még nyugodtan nézegethetünk gyönyörű kutyákat: a következő videóban összegyűjtötték a világ legszebb fajtáját – ez persze egy szubjektív lista, de cuki kölyköket és játékos fe. A kutyák mind imádnivalóak, ezt kár is vitatni. Léteznek köztük olyan fajták, amelyek hihetetlenül aprócskák, mégis hatalmas rajongótáborral rendelkeznek.


A most következő kutyusok joggal viselik az öleb elnevezést, hiszen még a kifejlett példányok méretei sem térnek el sokban a kölykökétől. SZOMBAT 11:Pedig egy elefánton kívül kevés dologban férhet el, plusz állást sem kap miatta. Egy apró bichon frisé zsebelte be a győztesek győztesének járó fődíjat a világ legrégebbi kutyakiállításán. Libanonban található ez a több cédrusából álló erdő.


Koruk nagyjából 4év lehet. A világ legszebb fái - Isten cédrusai. Ez a jelképes fa sokszor tűnik fel a Bibliában, először Jótám példázatában, amit Abiméleknek és a sikemieknek mondott, később Joás, Izrael királya a cédrust állította szembe a tövissel. Chris Evans kutyája téged is egy perc alatt levesz a lábadról. A jóképű színészről az egész világ tudja, hogy imádja a kutyákat és amikor csak teheti mindenkit arra ösztönöz, hogy vásárlás helyett inkább látogassanak el egy menhelyre, hiszen ő is ott talált rá hű társára, Dodgerre.


Zack, a hatéves újfundlandi lett Európa legszebb kutyája idén. A Markazon élő négylábú már másfél éves kora óta folyamatosan előkelő helyezéseket ért el különböző kiállításokon. Idén Ausztriában pedig húszezer fajta eb közül ő állhatott a dobogó legfelső fokára.


Mindegyikük szeretetreméltó, védelmező és hű társa az embernek. A nagyra nőtt kutyusok kedvelőinek tábora igen nagy, így a most következőkkel nekik kedveskedünk. Juss el a megadott pontba a piros négyzettel! Videó egy hibátlan végigjátszásról. Flynn saját fajtájából másodikként hozta el a fődíjat a New York-i vetélkedőről.


MAGYARORSZÁG — Pásztor- és terelőkutyák közt a legszebb , összesítésben pedig a világ ötödik legszebb kutyája lett Gyaló (7), a magyar komondor a pozsonyi kutyakiállításon. Hirdetés A gyönyörű eb hétköznapokon a tanyán őrzi a jószágot, így a szépségverseny előtt. SZERETNÉL egy társat, „aki” vidám és barátságos, ugyanakkor csendesen elheverészik az öledben vagy mellette miközben olvasol?


A világ legszebb kutyája

Egy társat, „aki” keveset eszik, nincs nagy helyigénye, és nem kell mindennap kivinni a szabadba, hogy mozoghasson? Ezeknek a kutyáknak elsőre megtévesztő lehet a termete: sokan megijednek tőlük, pedig amilyen nagy az alkatuk, olyan hatalmas a szívük is. A pünkösdi – szombattól-hétfőig tartó – megmérettetésen több fajtából a világ legszebb kutyái mutatkoztak be a zsűrinek és a közönségnek.


Amikor a karcagi Győri Barbara édesanyjáéktól négy éve egy fehér pulit kért, a szülők először annyira nem lelkesedtek az ötletért. Nógrád megye legszebb kutyája , Zeusz! A franciaországi Villejust-ben rendezett 25. IRO Mentőkutya Világbajnokságon romkutatás versenyszámban a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben versenyző, Pannon Kutyás Kutató-Mentő Csapat tagja, Belényi Beatrix és kutyája , Zen lett a győztes.


A világ legszebb kutyája

A hatalmasra nőtt német dog súlya 1kilogramm körül mozgott, marmagassága 1centiméter, hossza 2centiméter volt. Elpusztult Giant George, a világ legnagyobb kutyája, aki a Guinness Rekordok könyvében is szerepelt. Szerintem a világ legszebb kutyája de mindenkinek a saját kölyke a legszebb és legokosabb! A kiállítás utolsó napján a juhász- és pásztorkutyákat, a retrievereket és a hajtókutyákat, valamint az agarakat állították ki.


Ismét megválasztották a világ legrondább kutyáit. Az idei már a 26-ik verseny volt a legkevésbé esztétikus kutyusok részvételével. Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája - A díjat Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vehette át a nyertes.


A Miss World idei - sorrendben 60. A Magyarországot képviselő Kaló Jennifer a verseny honlapja szerint nem került a legjobb húsz közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések