2016. augusztus 5., péntek

Eladó családi ház nyíregyháza örökösföld

Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Nyíregyháza területén az Ingatlannet kínálatában.


A ház alatt üzlethelyiség található, ezek fölött helyezkedik el a lakótér szobával és egy tágas nappalival, konyhával, valamint egy nagyméretű erkéllyel. Ez egy 10x10-es régi építésű ház , de korához képest jó állapotban van. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Borbánya városrészen 1m² alapterületű ikerház eladó. A ház szobával és 4m²-es telekkel rendelkezik.


SOFA nyílászárókkal,860nm-es parkosított térköves telken állásos udvari garázzsal boros pincével eladó. Az ingatlanhirdetések Családi ház , Sorház, Ikerház, Kúria, Kastély, Tanya, Villa, Házrész, Egyéb alkategóriákra szűkíthetőek igény szerint. A lakás kis rezsiköltségű, mért távhős,. A fűtést gázkazán és kandalló.


Eladó nyíregyházai lakások. Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Válogass a 4eladó ingatlan hirdetésből: családi ház nyíregyháza , 50000Ft-tól. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni.


A házba belépve gardróbbal ellátott előszobába érkezünk, ahonnan tovább haladva a tágas, felső ablakokkal megvilágított nappaliba érünk, mely egy lé. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Garázs hirdetés: férőhelyes egyedi garázs. Oros csendes utcájában 1nm-es családi ház , hozzá tartozó garázzsal, nm-es melléképülettel, nm-es boltíves pincével eladó. Szabolcs megye Nyírpazony eladó családi ház.


Tartozik még hozzá egy másik épület is. Abból kialakítható még, szoba, konyha, zuhanyzó helyiség. Egy állásos garázs tartozik az ingatlanhoz. Fiatal építésű, exkluzív téglaház eladó a belvárosban!


Nem mindennapi ingatlan a piacon! Olvassa el bemutatkozó oldalam, nézze meg jelenlegi kínálatomat és keressen meg, ha rám bízná ingatlanát! M Ft Rakamaz alapterület.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! J ÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ ! Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális. Gyönyörű környezet, csodálatos panoráma, stílusos, igényes kialakítás, tága.


A fürdőszoba szép állapotban van. Az udvaron található még egy nm-es fűtött garázs. Országos ingatlan kereső és hirdető oldal. Regisztráljon és hirdessen! Oros városhoz közel eső részén szobás családi ház eladó.


Több mint tízezer eladó lakás, eladó ház , kiadó és eladó ingatlanok Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlanportálján. Az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyesadatot tartalmazzon. Az érintettek köre: A weboldalon nyújtott szolgáltatást igénybevevő valamennyi érintett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések