2016. augusztus 31., szerda

Van kivel de nincs hol szeged

DISZKRÉT BÚVÓHELY, SZOBA PÁR ÓRÁRA KIADÓ SZEGEDEN! Ha van kivel , de nincs hol ! Ha partnereddel szívesen töltenél kettesben néhány kellemes órát, esetleg egy éjszakát vagy akár egy egész hétvégét, akkor ránk van szükséged! Van kivel , de nincs hol.


Lehetne csak néző, de esetleg át is vehetné a pálcát, néhány csapás erejéig. Olcsó panzió Zuglóban a Bosnyák térnél. Diszkrét megoldás külső viszonyt fenntartóknak. Ha intim programokról, a régóta vágyott találkozóról és a szenvedélyes órákról van szó, akkor bizony a helyszín korántsem elhanyagolható.


Vegyetek ki lakást vagy szobát pár órára és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! Minden lakásunk modern, igényesen felszerelt. A lakások tisztaságára mindig nagyon ügyelünk. Ezek exkluzív lakások, kábel tv, wifi, klíma, parkoló van , hogy teljes legyen a kényelmetek.


Van kivel de nincs hol szeged

Illetve az általunk ajánlott szép, t. Mindig pontos utasításokat kapunk arra vonatkozóan is, hogy hol hagyjuk a kulcsot a látogatás után, vagy a lakásban, vagy egy postaládában. Iza kézben tartotta a beszélgetést, megadta a pontos címet, és megkért, hívjam fel újra, ha a megbeszélt. Búvóhely pár órára kiadó!


Szoba pár órára Budapesten, szállás pár órára Budapesten kiadó. Igazi elit apartmanok várnak rád és párodra a Corvin sétányon. Ez azt jelenti hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Erre van egy kedvező csomagunk, ami este 20órától, reggel 8-ig tart. Ennek díjáról az ÁRAINK menüpontban olvashatsz.


Van kivel de nincs hol szeged

Persze ha előbb szeretnétek távozni a lakásól, akkor előbb is mehettek. De a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni. Randikuckót, búvóhelyet keresel a belvárosban? Szükséged van egy helyre, ahol együtt lehetsz a kedveseddel, de nincs hova mennetek? Kimozdulnátok a szürke hétköznapokból és kipróbálnátok valami újat?


Lakás pár órára, csak nektek Budapest belvárosában – az Astoriánál, könnyen megközelíthető helyen. Ha elbújnátok a világ elől. Masszázs szolgáltatás is! Szeretne napközben megpihenni?


Van kivel de nincs hol szeged

Az Örs vezér tér közelében igényes, ízléses szoba kiadó pár órára. A szobában erős, rusztikus franciaágy, kényelmes matracok, friss, pamut ágynemű és szép fürdőszoba várja Önöket. Ingyenes parkolás a belső parkolóban. Kiadó búvóhelyeinket lefoglalhatja néhány órára vagy napra. A Belami Panzió vár titeket minden kérdés nélkül, akár órákra is!


Térjen be a Bealmi éjszakai bár és panzióba és töltsön itt egy feledhetetlen éjszakát, tüzes és forró hölgyekkel! A képeken is jól látható különbségek vannak a felszereltségben, amely alkalmazkodott a felhasználók javaslataihoz. Hogy van igény az ilyen szolgáltatásra, azt mi sem mutatja jobban, hogy gyakran az internetre is felkerülnek szállást kereső üzenetek. Friss képek a képgalériában. Kattintson a térkép megtekintéséhez.


Bensőséges búvóhely hangulat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések