2016. augusztus 10., szerda

Eilat időjárás november

Weather including average and record temperatures from AccuWeather. Szélsőséges időjárás Hely, irányítószám stb. The weather in Eilat in the month of november comes from statistical datas on the last years.


You can view the weather statistics for all the month, but also by clicking on the tabs for the beginning, the middle and the end of the month. A levegő hőmérséklete, Csapadék. Időjárás adatokat az elmúlt évben. Napsütéses órák száma = Atlagos napsütéses órák száma naponta a Eilat.


Valószínusége eso = Az átlagos napi eso valószínusége a Eilat. Páratartalom = Az az átlagos páratartalom a Eilat. Attól függoen, hogy az aktuális szél és a napfény mennyisége, az érték lehet magasabb vagy alacsonyabb. Aktuális időjárás , hőmérséklet, napos előrejelzés. Eilat időjárás ma és, holnapi a héten When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see.


Eilat időjárás november

A repülés csodájának köszönhetően a 21. Travel guide és a tanácsokat. Olvasson el egy áttekintést az éghajlat. Eilat — időjárás januárban, vízhőmérséklet. Tel Aviv, Jeruzsálem környékére a száraz, földközi-tengeri éghajlat jellemző.


A tavaszi és az őszi hónapokban az időjárás nagyon kellemes, nem túl meleg. A Holt-tenger és Eilat vidékére már inkább a sivatagi klíma a jellemző: száraz forró nappalok, hűvös éjszakák. Ha nem bírod a hőséget, akkor Eilatba nem érdemes nyáron utazni, hiszen csapadék ilyenkor egyáltalán nem jellemző és a hőmérséklet könnyen elérheti akár a fokot. Hétfőn nyugaton, délnyugaton erősen felhős, borult lesz az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont a köd és párásság megszűnését követően változóan felhős-napos időre készülhetünk.


The maximum and minimum values were 78. An airy 4mm (in) of liquid is discharged across an average of days. The skies in Eilat are slightly sunny with on balance a pleasing 7:of dazzling solar radiation per day. It can sometimes, very rarely, rain for a day or so but even then is it still warm. Utazás, időjárás és az éghajlat.


Péntek: További felmelegedés, a levegő párássága csökken. Szombat: Százaz, meleg sáráv. November is a great month for Eilat. Vasárnap: Folytatódik a száraz, az évszaki átlagosnál melegebb időjárás. Izraeli utazás Eilat időjárás Az izraeli Eilat az ország legdélebben fekvő városa.


A Vörös-tenger partján fekszik, így egész évben lehet fürödni a tengerben. Nyáron nem ritka a 40C fokos hőség, de a leghidegebb téli hónapokban sem szokott napközben 25C foknál hidegebb lenni. You can easily get to Eilat by shuttle bus from Tel Aviv or by shuttle bus from Jerusalem. Whether you are visiting for a few days or a few weeks, Eilat in Southern Israel is a fantastic beach town to explore.


The busiest month for tourism in Eilat , Israel is June, followed by March and January. Prices for hotels and flights will be most expensive during these months, though you can save if you purchase well in advance. Those willing to visit at these times will likely find it the least expensive month.


Eilat időjárás november

This data the coastal surface water temperature in Eilat. Október közepén Izraelben, kezdődik a gyakoriEsik, amely akkor tekinthető befejezettnek csak a március végén. Rains októberben főként a Tel Aviv, Ashdo Haifa. Valószínűséggel Eilat alacsony mara amíg november közepén.


Delfinek, tenger, jó idő, szuper kaja, sivatag, de van más is! Még van pár hely a keddi Világevő Libanoni Lakomára! Azon kevés szerencsés magyar közé tartozom, akik november 28-án ott állhattak az Eilat Desert Marathon rajtjánál.


Már hónapok óta keményen készültem rá, hogy próbára tegyem magam a sivatagi körülmények között. Mondanom sem kell, hatalmas élmény volt a napfelkeltében. Egyébként mindent érdemes előre foglalni a weboldalán. Ajánlom figyelmedbe az Eilat.


Eilat települése Edom, Midián és a Refidim törzseinek határterületén volt. Az edomiták és az izraeliták között sok harc folyt a Vörös-tenger itteni partvidékért. Amikor Dávid király elfoglalta Edomot, bevette Eilatot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések