2016. augusztus 4., csütörtök

Hungexpo ingyenes parkolás

A szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezésén túl, a Hungexpo Zrt. Hol tudok ingyen parkolni a HUNGEXPO környékén, ahonnan viszonylag rövid sétával megtudom közelíteni azt? A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral. Akik kicsit kijjebbről ingáznak, azoknak megoldás lehet a Rákospalota-Újpest vasútállomás és környéke, ahol kissé kaotikus a parkolás , de legalább vannak ingyenes helyek – nem hivatalosan kijelölt – és a kocsitól vonattal lehet megközelíteni a belvárost, amire budapesti bérlettel még jegyet sem kell venni.


Hungexpo ingyenes parkolás

Egyrészt szakkiállítások és vásárok magas színvonalú szervezését végzi belföldön és. Budapesten, az Albertirsai úton ingyenes a parkolás ? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


A HUNGEXPO -NÁL DOLGOZNI? Stabil munkahelyen számítunk rád! Magyarország piacvezető kiállítás-szervező cégénél dolgozhatsz.


Hungexpo ingyenes parkolás

Vidám, dinamikus csapatunkban Te is megtalálod a helyed. Idén is ingyenes lesz a parkolás ! Jó hírünk van az autóval érkezőknek. A PontyShow-al egyidőben nem lesz másik kiállítás a Hungexpo -n, ezért az egész Albertirsai úton ingyen lehet majd parkolni, és a területen belüli IV-es parkolót is ingyenesen birtokba vehetik az autósok.


Mindenszentek napján (pénteken) a parkolás díjtalan a XIV. A pénteki (október 18.) napon kérjük, az itt tartózkodása alatt őrizze meg jegyét és az ingyenes parkolás igénybevételéhez mutassa be a III-as fogadóban lévő pénztáraknál, ill. A év alattiaknak továbbra is ingyenes lesz a belépő, a gyermekek a jegykezelő kollégáktól kézhez kapnak egy jegyet, amely tartalmazza a tombolaszelvényüket, valamint ezzel érvényesíthetik az -os MÁV kedvezményt is. Előnyösek a rövid időtartamú parkolás esetében, vagy egy helyszín célirányos meglátogatásakor, ha a továbbiakban már nem tervezi használni a tömegközlekedést. Parkolás a városközpont garázsaiban.


Előre láthatólag ingyenes parkolás a kijelölt helyeke (Erröl erdeklődhet ügyfélszolgálatunknál), valamint ingyenes programokkal, játszóházzal és előadásokkal várunk mindenkit szeretettel! Kellemes időtöltést, jó vásárlást kívánunk. A Blaha Lujza tér kitüntetett hely a budapestiek körében: itt futnak össze a főváros talán legfontosabb villamos- és buszjáratai. Itt találkozik sok ezer ember nap mint nap - ismerősök es ismeretlenek, itt élők és átutazók egyaránt.


Europeum Bevásárlóközpont. Szörnyen olcsó lett a budai Várban a parkolás. Nem csak Zsidai Roy vendégeinek ingyenes a parkolás : százalékos kedvezménnyel fizetnek parkolási díjat vendégeik után azok az I. Olcsó reptéri parkolás akár 330ft-tól!


Ingyen parkolás zöld rendszámmal. Utazása alatt tudja biztonságban reptéri parkoló autóját csupán pár percre a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől és élvezze ingyenes , kényelmes reptéri. Számtalan kulturális program közül választhat az ideérkező turista. Vannak kisebb parkolók is a Piazzale Román, de ezek főleg szállodákkal vannak szerződésben.


Díjmentes wifi és a helyszínen ingyenes nyilvános parkolási lehetőség biztosított. Nem kell elkeseredni, ha nincs kéznél kocsi szombaton, mert idén is lesz Totalcar-buszjárat a Hungexpóra a Múzeumok Éjszakáján. Schneider Electric EVlink Parking installed by LNV Cool-Electric Kft. A harmadik pedig a Hungexpo K épület parkolójában az 1-es kapuhoz közeli irodáknál helyeztek üzembe, amit csak az ott dolgozó személyzet használhat. Szilvásvárad Miskolci út 1. FONTOS: A fizetéstől számított percen belül el kell hagynia a mélygarázst.


Hungexpo ingyenes parkolás

Ennél hosszabb idő esetén a többlet parkolás díját szintén az automatánál kell megfizetnie. Idén utoljára gyűlünk a Hungexpón, lesz mindenféle program, bandázunk, Badár, Csikóskönyv, ültetett és skatulya gépek, gyere ki, kell télire az agynak a vitamin.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések