2016. augusztus 8., hétfő

Napi menü

Napi menü

Aktuális étterem menü , ebéd menü ajánlatok. Böngésszen étterem kereső, vendéglő. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.


Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Ft- Már a Skála mellett a sarkon, a buszmegállónál is megtalálod kedvenc Táno-s ételeidet! Gyere és próbáld ki most! Heti ajánlatunkat a változatosság, minőség és kedvező ár jellemzi. A weboldal célja, hogy egy helyen megtaláld a gyergyói éttermek, pizzázók, gyorsétkezdék és kávézók napi ajánlatait.


Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü. Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra. Lájkolóink között havonta nyereményeket sorsolunk ki. Napi Menü , Hajdúszoboszló. Tudj meg többet városodról!


Hírek, programok, képek, napi menü , cégek…. Furcsa dekortrendek, amelyek reméljük, soha többé nem térnek vissza Nem kertelünk, az újdonságok minket is lázba hoznak – még akkor is, ha évtizedekkel később már egészen másképp gondolunk vissza rájuk. Mi a kínálat ma a pécsi éttermekben? Huf A feltüntetett ár a szervizdíjat tartalmazza!


A C menühöz a desszert külön rendelhető, melynek ára 2Ft Meleg étkezési utalványokat és SZÉP kártyát elfogadunk! Díja: 1Ft) RENDEZVÉNYEKRE HIDEGTÁL ÉS MELEG ÉTEL RENDELÉST FELVESZÜNK! Budapest éttermeinek napi menü , ebéd menü ajánlatai egy helyen. Vegetáriánus és gyors ételek. Sepsiszentgyörgy éttermeinek napi menü , ebéd menü ajánlatai egy helyen.


A és B Menü - Crazy - Naponta új, naponta más. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy változatos, egészséges ételek kerüljenek az asztalra, ízletesek, háziasak, érdekesek, kedvező áron Szeretnél olcsón finom és kiadós ételt enni jó anyagokból? Keresd kedvenc napi menüs éttermeid kínálatát online!


Gyöngyös éttermei - helyimenük. Városunk napi menü választéka! Roston sült sertésszelet gombamártással és rösztivel. A SIRÁLY Gyorsétterem napi menükínálata.


Napi menü

Rántott sajt rizzsel és tartármártással. Ft, este 6-ig elérhető! Elvitelre is megvásárolható! Az online fizetést a Barion Payment Zrt. A Fürdő Vendéglő Kapuváron,.


FLÓRA gyógyfürdő mellett. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket házias ételekkel, hidegtálakkal, hétvégi komplett családi és napi menüvel. NAPI MENÜ 990Ft A változtatás jogát fenntartjuk! Az árak Ft ban értendőek, és az ÁFA t tartalmazzák! A Megyeháza dolgozóinak a Menü árából kedvezmény!


Napi menü

Coca cola, Coke zero, Fanta és Kinley üdítők (5l) kedvezménnyel vásarolhatoak a napi menühöz. Gyüjtőportál, ahol megtalálsz mindent, ami Kalocsán az étkeztetéssel kapcsolatos. Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek.


Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni. Szombati és vasárnapi menüink csak kiszállításra érvényesek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések