2016. augusztus 11., csütörtök

Öngyújtó gravírozás

Öngyújtó gravírozás

Első alkalommal az interneten kerestem rá a lézer gravírozásra, így találtam meg Önöket. A Gravír Expressz már több, mint éve áll az Önök szolgálatában. Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik.


Zippo öngyújtó fénykép és szöveg gravírozás. Kiváló egyedi ajándék születésnapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra - Gravirozas. Eredeti Zippo Inox Benzines öngyújtó (férfi).


Egyoldalas karakterfüggetlen gravírozás ajándék! Ft (x 4Ft) Ha egyedi meglepetést szeretnél a. A fénykép gravírozáshoz közeli, jó minőségű fényképre van szükségünk, hogy a fotó gravírozás élethű, megfelelő minőségű legyen. Csak egy jó kép kell hozzá, hogy elkészüljön egyedi fényképes bögréje, párnája vagy kedvenc fotójával díszített pólója.


Öngyújtó gravírozás

Szülőknek, nagyszülőknek garantáltan feledhetetlen emlék lesz egy egyedi fényképes ajándéktárgy. A dátumkódot mindig az öngyújtó alján találjuk. Clipper öngyújtó fekete. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. REMO Öngyújtó benzines , fém.


TOP termék Összes Termék. Az összes Magyarországon forgalmazott termék. A gyémánttűs gravírozás technikája - Szöveg- és fotógravírozás A gyémánttűs gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt kép, ábra vagy szöveg úgy alakul ki, hogy a kiválasztott ajándéktárgyról egy speciális, számítógép vezérelt forgó-marófej eltávolítja az anyagfelesleget. Ajándékok és lézer gravírozás. Gravírozható öngyújtók kategória a Ragyogj.


Kategóriánkban számos szép és divatos ékszer közül válogathatnak. Bélyegző, ajándékozás, sportdíjazás - gravírozással. Kezdetben mechanikus géppel láttuk el vevőink megrendeléseit.


Hétköznapi tárgyak egyedivé alakítására kedvelt megoldás a gravírozás. Palack, öngyújtó , toll, ékszer, óra könnyedén lehet egyedi megjelenésű a fémgravírozással, melyet III. PrintPix nyomdánkban kiváló minőségben elkészítjük. Születésnapra, névnapra, Karácsonyra, Valentin napra, ballagásra, nyugdíjas búcsúztatóra, vadászatra, erdei iskolába, egyéb nevezetes alkalomra ajánljuk fém ajándéktárgyainkat! Kiváló ajándék lehet férfiaknak egy flaska, flaskakészlet fémpoharakkal, vagy egy elegáns öngyújtó.


Budapesti Go print üzleteinkben lézergravírozással speciális műanyag, fa és üvegtárgyak feliratozását vállaljuk. Az ár gravírozással együtt értendő! A kép csak illusztráció, tetszőlegesen gravírozható a termék!


Egy flaska, öngyújtó , toll, óra, vagy előre egyeztetett fém tárgy könnyedén lehet egyedi megjelenésű valamilyen szöveg vagy szimbólum elhelyezésével. Igazi reklámajándék tárgy az öngyújtó. Számtalan színben, formában kapható. Feliratot, emblémát, logót lehet rajta elhelyezni.


Praktikus promóciós termék. Tamponnyomási technológia javasolt. Világos színű papírokon a gravírozás színe nem nagyon tér el a papír színétől, annál kicsit barnásabb, sötétebb lesz, de erősen színezett, fekete papíroknál a lézergravírozás világosabb árnyalatú lesz, mint a papír színe, egészen különleges hatást keltve ezzel. Mint például műanyagra, fára, fémre, üvegre, bőrre, márványra, stb.


Vásárlás: Öngyújtó árak, eladó Öngyújtók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Öngyújtó termékek, Öngyújtó márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések