2016. augusztus 19., péntek

Biztonsági őr állás sátoraljaújhely

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Hosszabb távon, de helyettesítés is érdekelhet. Középfokú végzettség, tapasztalat, vagyonőri igazolvány van.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A legfrissebb biztonsági őr , személyőr, vagyonőr, security és hasonló munka a jobinfo. Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház Belgyógyászati és reumatológiai o. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Felújítás, vakolás kell.


Bécsbe bejárás lehet vonat. Külföldi állás -állások. Legfrissebb sátoraljaújhely tesco biztonsági őr állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. Csak telephelyi munka érdekel, hetelős állás nem.


Ausztriai munka, állás , ausztriai biztonsági őr munka, Bad Saarow. Még így is kereshetsz ezekre a képzési ajánlatokra: biztonsági őr tanfolyam, vagyonőr tanfolyam, személy és vagyonőr tanfolyam, biztonsági őr képzés, vagyonőr képzés, fegyveres biztonsági őr tanfolyam, személy és vagyonőr, vagyonőri tanfolyam, személy és vagyonőr képzés, vagyonőr tanfolyam, vagyonőri képzés, biztonsági őr okj, okj biztonsági őr , okj. Az állásajánlat részletei Budapest egész területére azonnali kezdéssel vagyonőröket, biztonsági őröket keresünk. Ha esik,ha fúj,ha süt a nap dolgozni kell já meg vagy fizetve! Munkájukra igényes,megbizható emberek jelentkezését várjuk!


Figyelj arra, hogy az interjú előtt már legalább negyed órával érj oda. Nem teszel jó benyomást, ha már az interjún elkésel, vagy futásból még a levegőt kapkodva érsz oda az interjúra. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) biztonsági őr pozícióra.


Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) biztonsági őr pozíción. Biztonsági Őr állások itt: Szigetszentmiklós a Indeed. Magyarország egyik legrégebbi állásportálján. Cégünk egy olyan szakmát kínál most Önnek, amelyre mindig szükséges lesz.


Fegyveres biztonsági őr munkakörbe. Munkakör célja: A repülőtér őrzés-védelmének biztosítása. A Media4Jobs Werbe- und Mediaagentur GmbH biztonsági őr munkatársat keres ausztriai bécsi munkára! Bejelentett munka, fix beosztás, jó csapat.


Meleg étkezés biztosított. A Trovit-on vannak a legjobb betöltetlen állások! Vagyonőri igazolvány szükséges. Munka, állás , karrier, diákmunka és új munkalehetőségek.


Hazai, illetve külföldi munka. Aktuális állások és szabad munkahelyek. LEGYÉL TE ISA SZOMBATHELYI ORSZÁGOS BÜNTETÉSVÉGREHAJTÁSI INTÉZETBEN FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐR JELENTKEZZ,ha elmúltál 1középfokú végzettségű,magyar állampolgár vagy és rendelkezel erkölcsi bizonyítvánnyal!


Egy üres üveg rugdosása miatti szóváltás után leütött egy külföldit. Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és a vizsgadíjat is! Keressen és találjon rá a megfelelő lehetőségre.


Békéscsaba telephely õrzésére keresünk robogóval, kutyával és vagyonõri igazolvánnyal rendelkezõ vagyonõrt. Jelentkezés: Humán BL Rent Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések