2016. augusztus 31., szerda

Műkörmös tanfolyam salgótarján

Műkörmös Tanfolyamok és Oktatás. Hol keresel tanfolyamot? Nálunk lehetősége van az alábbi, rendkívül magas színvonalú műkörmös , kéz és lábápoló tanfolyamokról információt kérni. A tanfolyam ára tartalmazza a műkörmös csomagot, melyet a képre kattintva tekinthet meg!


Műkörmös tanfolyam salgótarján

Ft, a képzés első napján 90. Minden műkörmös tanfolyam esetében biztosítunk díjmentes jegyzeteket, mind elméleti, mind gyakorlati témakörben. Jelentkezz be a következő időpontra. Annak érdekében, hogy minél közelebb legyen a műkörmös tanfolyam , akár helyben a lakhelyén, nem kell mást tennie, mint kiválasztani azt a várost, ahol tanulni szeretne. Bajnok tanárok és tanulók.


A kézápoló és műkörömépítő tanfolyam elvégzésével OKJ-s szakmunkásbizonyítványt kapnak a hallgatók, amellyel vállalkozást indíthatnak vagy alkalmazottként elhelyezkedhetnek bármilyen szépségszalonban. Kézápoló és műkörömépítő tanfolyam. Masszőr, egészségügyi, szépségápolási, műkörmös , kereskedelmi, pedagógiai tanfolyamok országosan. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson.


A legjobb tanulók számára azonnal betölthető munkahelyek. Hidd el, nem kell sok hozzá, hogy te is elsajátítsd. Ha most elkezde pár hónap múlva kezedben tarthatod álmaid államilag elismert keményfedeles műkörmös bizonyítványát! AZ OKJ műkörmös tanfolyam óráin mesterleveles és diplomás szakoktatók fognak felkészíteni a vizsgára és a nagy betűs műkörmös életre. OKJ tanfolyamok , OKJ képzések Budapesten és országszerte.


Jelenleg felhasználó olvas minket. Ha a legjobbat szeretné és számít a jó ár. Tanfolyam , szakképzés, felnőttképzés Az OKTÁV Továbbképző Központ több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában.


Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont és szakgimnázium működtetése. BendikHenrietta műkörmös - Salgótarján Salgotarján - Tel. Lőrincz Eszter műkörmös - Salgótarján Meredek út 3. Folyamatosan fejlesztem magam, szeretném megállni a helyem a szakmában. Marosi Marianna műkörmös - Salgótarján Sebaji út.


A zselés építés tanfolyam képzési díja 29. Ft Az ár tartalmazza az anyagok- eszközök használatát a tanfolyam ideje alatt. A befizetés két részletben történhet: 15. Ft a tanfolyam első napján.


Műkörmös tanfolyam salgótarján

Balla Brigi műkörmös - Salgótarján - Tel. Igazából nem vagyok műkörmös , csak hobbiból csinálok körmöket, de tervezem a tanfolyam elvégzését. Lantos Anita műkörmös - Salgótarján Március 15.


Oldalunkon Miskolc i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod. Prezenszki Andrea műkörmös - Salgótarján - Tel. Sipos Anita műkörmös - Salgótarján - Tel. Tekints bele egy-egy műkörmös tanfolyam hangulatába, s jelentkezz a tanfolyamra MOST. Czikora Zita műkörmös - Salgótarján Pécskő út 6. Ft-ért, a Nyugati pályaudvarnál.


Rajkó Noémi műkörmös - Salgótarján Erzsébet tér - Tel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések