2016. augusztus 24., szerda

A világ legszebb kislánya 2019

A francia műsorvezetőnő, Véronika Loubry és a futballsztár, Patrick Blondeau lánya alig néhány évesen lett modell: csupán négyesztendős volt, amikor először vonult kifutón, méghozzá Jean-Paul Gaultier divatshow-ján. Egy csapásra a világ legszebb kislánya címet ragasztották rá, és azonnal bevonult a divattörténelembe. A napokban pedig betöltötte a 18-at! Nagyon hálás vagyok mindenért, ami eddig velem az életben történt - írta a közösségi oldalán egy friss képe alá Thylane, amelyet a születénsapja után hozott nyilvánosságra.


Alina Yakupova csupán hatéves, Moszkvában él, és őt tartják jelenleg a világ legszebb kislányának. Csupán négy esztendős volt, mikor Jean Paul Gautier bemutatóján végigsétált a kifutón és mindenki csodájára járt szépségének. A dunaszerdahelyi fejlesztő, aki perc alatt eladta ötletüket a világ befektetőinek november 1. Megosztás Így szerezheted be a HM legújabb dizájner darabjait Már csak néhány nap, és érkezik Giambattista Valli x HM új kollekciója ! A Miss World idei - sorrendben 60. A második helyezett a botswanai jelölt, a harmadik pedig Miss Venezuela lett.


A Magyarországot képviselő Kaló Jennifer a verseny honlapja szerint nem került a legjobb húsz közé. A világ minden területéről akadnak rajongói, akik egyszerűen odavannak érte, sőt, a Daily Mail szerint a fanok a világ legszebb kislányának nevezik! Ha csekkolod az Instáját, olyan kommentekbe ütközhetsz, mint „Ez a lány sokkal szebb, mint amilyen én valaha leszek”, vagy „Annyira cuki ez a kis angyal.


A világ legszebb kislánya 2019

A legtöbb éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem. A legfiatalabb világhírű modellről már írtunk két évvel ezelőtt, és azt kívántuk neki, hogy ne tűnjön el, mint oly sok más gyerekmodell. Alina rövidke élete során már olyan világcégekkel dolgozott együtt, mint a Monnalisa Kids, a Yudashkin Kids és a Gloria Jeans, továbbá szerepelt az Instyle és a Grazia címoldalán is.


Egy éves lányt kiáltottak ki a világ legszebbjének. A magyarok szerint Palvin Barbi mini változata. Vogue a címlapján egy alig tíz éves francia kislánnyal jelent meg. Thylana hírnevét egy jól sikerült fotó hozta meg (fenti kép), legtöbben azt sem tudják, ki van a képen, de tömegek osztják meg a neten.


A modellkedés még mindig érdekli. Tizenegy évesen már a francia Vogue magazin címlapján. PDT időzóna szerint) Most úgy tűnik, már megvan Thylane utódja is!


Egy alig hat esztendős orosz kislányt tartanak a méltó utódjának. Alig fél éve ő már a 18-at is betöltötte, és a közösségi oldalán adott hálát az életnek, hogy már ilyen fiatalon ilyen sokra vitte. A különleges, feltűnő szépségű kislányok a világ egymástól távol eső pontjain élnek édesanyjukkal, de a divatmagazinok oldalairól már ismerik egymást.


A világ legszebb kislánya 2019

Eleven játékbabának látszik a világ legszebb kislánya Több mint félmillióan követik a már-már valószínűtlenül gyönyörű kislány Instagram-oldalát. Peppermint kapcsán azt is megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ évesen ő volt a világ legszebb kislánya.


Mára felnőtt, néz milyen. Kínában rendezték meg az idei Miss World világversenyét, november 18-án pedig a koronákat is kiosztották, immár 67. Thylane azóta viszont már éves, mára inkább pont a mi Palvin Barbink hasonmásaként emlegetik. Gyönyörű szép szemei mindenkit elbűvöltek, már éves kora óta modellkedik.


Abszolút igaz, hogy ahogy az ember öregszik, annál kevésbé érzi cikinek az egyébként gázos gyerekkori fotóit, amiken maszatosan – többnyire könyékig a tortában -, vagy kacsával a. Meghan hercegnéről szinte mindenki csak a sajtóból tájékozódik, ahonnan élete minden percéről beszámolnak, hol magasztalják, hol kritizálják, minden lépését követik, Diana hercegnőhöz vagy Katalinhoz hasonlítják, miközben a palotából és folyamatosan éri a nyomás. Kilenc éves, és már több millió követője van világszerte. Thylane Blondeau-t a világ legszebb kislányaként emlegették. Nézd meg, miért mondják, hogy Kristina Pimenova a világ legszebb kislánya. Már négyévesen a világ legszebb gyermekeként emlegették, és tulajdonképpen azóta foglalkoztatott modell.


A francia kislányra úgy hivatkoztak, mint a legszebb gyerek a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések